Marcella Mravecs bästa skönhetstips

Hon är redaktionschef och bloggare på Rodeo.net. Marcella Mravec är Rodeos modeguru och klär sig elegant med sportiga influenser. För meandme.se berättar hon om hur hon matchar mode med skönhet och vilka produkter hon inte klarar sig utan.

Hur matchar du mode med skönhet?
Jag är ganska intresserad av skönhetsbiten under modeveckorna, men personligen speglar inte min smink-look min klädstil. Medan min klädstil är experimentell och eklektisk är min skönhetslook safe och enkel.

Hur brukar du sminka dig till vardags?
Jag har nästan aldrig mascara till vardags men jag tycker alltid att det är viktigt med en bra bas. Jag använder mig av fukt, concealer, foundation, rouge och solpuder. Och gärna lite brun och rosa skugga på ögonen. Har jag viktiga möten sminkar jag mig lite extra, annars är jag rätt rufsig och tufsig.

Hur brukar du sminka dig till fest?
Samma som till vardags fast med lite mer ögonskugga och ett par lager mascara. Jag kan känna mig lite för uppklädd i läppstift men jag gillar YSL – Volupté Sheer Candy, det är som en blandning av läppstift och läppglans.

Vilka produkter har du alltid med dig i handväskan?
Jag har alltid med ett matt puder i handväskan, min hy blir lätt blank. Min favorit är Clinique – Almost Powder Makeup, en kompaktfoundation som jag använder som puder. Jag har också alltid Lemon Lip Cream från New York-apoteket C.O. Bigelow.

Vilka är dina favoritprodukter?
Estée Lauder – Ideal Light Brush On Illuminator är min livräddare. Det är en concealer som också funkar som en highlighter och ger ljus till ansiktet under mörka vinterdagar. För håret älskar jag håroljan Oi Oil från Davines som jag alltid har några droppar av i längderna när jag tvättat håret.

Vilken parfym använder du?
Just nu So Nude från Costume National.

Bästa mascaran?
Jag älskar Chanel – Inimitable.

Vad använder du för hudvård?
Jag älskar krämen Skin-Ergetic från Biotherm. På vintern använder jag nattkrämen som dagkräm, den ger lite mer fukt.

Ditt bästa skönhetstips.
Lär känna din hy och ditt hår. Bara för att något funkar enligt experterna betyder det inte att det funkar på alla.

Ni hittar Marcellas blogg HÄRJulia Wiberg, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,