Fastare hud med radiovågor

Fast och spänstig hud utan kirurgi eller injektioner. På Spa By Us I Stockholm erbjuder de en ny behandling som ska ge fastare hud med hjälp av radiovågor. Meandme.se har testat behandlingen COAX CRF.

COAX CRF är en behandling som med hjälp av radiovågor stimulerar nyproduktion av kollagen i dermis, läderhuden, vilket omedelbart ger fastare hud.

Therese Mathisen är hudterapeut och ägare av Spa By Us. Hon berättar att man kan man göra den här behandlingen i hela ansiktet.

– Den är perfekt om man vill strama åt hängande ögonlock, reducera påsar under ögonen, få käklinjernas kontur mer framträdande och att huden på halsen ska bli fastare, säger hon.

På kroppen kan hudåtstramningen göras på magen, lår, rumpa, höfter och armar. Behandlingen går till genom att huden värms upp till strax över 40 grader.

Vi testade behandlingen på ögonområdet. Behandlingen var varm och behaglig och tog ungefär 15 minuter. Under behandlingen kändes en värmande, hettande känsla då energin levereras ned i huden och till de underliggande vävnaderna. Direkt efter behandlingen var ögonområdet väldigt rött men det la sig efter ytterligare 15 minuter. Omedelbart både kändes och såg huden kring ögonen betydligt mer fast ut.

– Det långsiktiga resultatet av behandlingarna infinner sig  2-6 månader efter avslutad behandlingskur. Under denna tidsperiod återbildas kollagen och elastin fibrerna som börjat reduceras redan efter 25 års ålder, berättar Therese.

Hon poängterar även att det är viktigt att underhålla med bra hudvård under behandlingens gång. Beroende på ålder, vad man vill ha för resultat rekommenderar hon en kur var sjätte till var tolfte månad.

Bilder före och efter en behandling mot hängande ögonlock. Till vänster: Före. Till höger: Efter. 

Klicka HÄR för att läsa mer om behandlingen samt se priser.

 , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,