Blogg

10 SAKER DU ALDRIG SKA GÖRA INNAN DU HAR SEX

Sex är underbart! Men det krävs inte mycket för att saker går fel eller inte alls kan göras. Så du måste träffas väl förberedd om du vill vara säker på framgång! Du ska ha kissat, stressat ner och mycket annat! Läs här hur du är säker på att få ett ordentligt knull.

Har du någonsin varit mitt i det stora erotiska äventyret – och sedan kommit till att prutta eller skulle kissa? Ja, det är inte kul, ja … För båda kan det enkelt skicka önskan till lågpunkten, så det hela förstörs.

Därför är det viktigt att du har förberett dig ordentligt och åtminstone inte har glömt eller gjort något av det vi beskriver nedan!

1. Låt bli med att äta för mycket

Ja, det är inte särskilt gynnsamt för erotik att släppa en vind mitt i allt, och om magen är full, eller om något pressar på, är det svårt att koncentrera sig på att ha sex. Det går helt fel om du har ätit för mycket eller har ätit mycket fiber- eller kolhydrater som t.ex. ris eller en tung proteinpackad måltid med mycket kött.

Om du måste vara säker på att inte fällas på grund av maten, bör du i stället äta några nötter och lite frukt samt dricka vatten. Då får du mer energi och undviker problem på det kontot.

2. Drick inte för mycket eller fel

Många föredrar att ha druckit en lille smula innan de kastar sig i sovrummet. Men när du väl har druckit dig själv stupfull finns det inte så mycket superlover i dig.

Det samma gäller om du dricker en massa energidryck för att vara på topp. Energidrycker innehåller mycket socker, vilket är ett extremt snabbt förbränt kolhydrat. Detta innebär att gasen går snabbare från ballongen, och när de kolhydraterna bränns känner du dig nästan mer utmattad än tidigare.

3. Rök inte innan sex

Du ska heller inte röka en massa innan du har sex, även om många – särskilt män – tycker att de ser sexigare ut med en cigg i munnen. För många cigaretter bromsar blodflödet i kroppen, och eftersom blodet måste vara kaloriskt för att den ska upp och stå så är mycket är det en riktigt dålig idé att röka precis innan sex. Om du absolut måste, vänta tills efteråt. Det är också vad de gör på film – bara filmen är tillräckligt gammal.

4. Låt bli med att äta pepparmynta

Även om dålig andedräkt är en av de största mördarna, ska du inte äta en hel låda med pepparmints-pastiller innan du kastar dig in under lakanen – åtminstone inte om du är en man.

För mentolen i pepparmynta kan du sänka din testosteron nivå så mycket att du kanske inte kan komma upp eller få erektion.

En bra, gammaldags tandborstning istället – det är lösningen på dålig andedräkt.

5. Låt bli att stressa

Lägg alla dina bekymmer utanför sovrumsdörren. De hjälper till att stressa dig och orsaka att du får prestationsångest. Det ensamt kan ge  många män problem med att få erektion.

Om stressen fortfarande finns, ta en avkopplare, be din partner om en mild massage. Då kan du bara meditera lite medan du får kontroll över de inre demonerna.

6. Sluta bekymra dig om ditt utseende

Den största mentala barriären för kvinnor oftast deras utseende, och det är inte det som inte är i vägen. Fruktansvärda tankar om utseendet på brösten och könsorganen kan göra att varje kvinna förlorar sin lust. Ja, i själva verket kan det vara alla kroppsdelar som kan vara orsaken. För vi alla drömmer om att leva upp till kroppsidealerna som en gång är i tid, och om vi inte lever upp till standarderna på några få platser är det vanligtvis de som får all mental uppmärksamhet.

Men det är inte så din partner ser dig! Ja, de kanske inte ens märker det. Så det finns inget behov av oro och de behöver det fortfarande, så försök att fokusera på de delar av kroppen som du är nöjd med och använd dem för att “sälja föremålet”.

7. Gräla inte

Man hör ofta om make-up sex. Men ett gräl före sex är inte befrämjande för någonting. Så försök inte bli försonade eller avhjälpa det genom att ha sex. För medan ni båda försöker lägga grälet bakom dig, lurar det fortfarande i det undermedvetna och kan lätt sänka din önskan att behaga din partner eller ta emot smekningen från honom eller henne. Vänta till en annan dag eller tid och njut av sexens glädje utan baktankar.

8. Kom ihåg att ta dina p-piller och kom ihåg att ta med kondomen

Om du upptäcker att du glömde att ta ditt preventivmedel idag, förlorar du antagligen lusten efter sex – och om du upptäcker att det inte finns någon kondom i huset slutar festen vanligtvis. Så dubbelkolla bägge delar om du räknar med att ha tur – och om du behöver ett bra kondomerbjudande kommer de att finnas tillgängligt här!

9. Kom ihåg glidmedlet! För säkerhetens skull

Om ni använder sexleksaker eller om det inte är så lätt att få grejen till att glida, föraktas aldrig ett bra vattenbaserad glidmedel. Det säkra valet är det vattenbaserade glidmedlet eftersom vissa sexleksaker med silikonyta och latexkondomer inte tål silikonbaserat glidmedel. Oljebaserat glidmedel är inte heller fallet om du använder en kondom eller sexleksaker av PVC.

Så det säkra valet med ett vattenbaserat glidmedel – det kommer aldrig att gå fel med det.

10. Bryt vanan!

Med tiden utvecklar många par en perfekt regelbunden rutin.

Sluta!

För det dödar både erotiken och förhållandet i längd. Sex borde aldrig bli en vana, och även om du vet att en liten piller här och en liten kram som garanterat ger dig resultat, kan du prova något nytt – varje gång!

Om du har problem med att komma ur vanan kan du prova att köpa et erotiskt spel eller prova några nya former av förspel eller en bra erotisk film – utan att det behövs vara porr. Kort sagt, sök ny inspiration. Det kan rädda din relation på lång sikt.

Njut!

About the author

meandme

Leave a Comment