Bästa analkulor för nybörjare

Har man fått upp intresset för analkulor men är inte helt säker på var man ska börja? Då blir den här artikeln perfekt för en. Nedan ska vi nämligen tala lite mer om vad analkulor är, hur de fungerar, vad man bör tänka på innan man inhandlar analkulor samt helt enkelt allt som man kan tänkas vilja veta kring ämnet. Om man funderar på att inhandla sitt eget par av analkulor men behöver lite hjälp på traven först så kommer man nedan att kunna läsa om allt det viktigaste inför sitt köp.

Vad är analkulor?

Hur fungerar egentligen analkulor och varför har de blivit så populära? Jo, analkulor är tillverkade för att förse användaren med den bästa möjliga anala stimulansen oavsett om man använder analkulorna på egen hand eller tillsammans med ens partner för att krydda till det i sovrummet. Analkulor är en leksak som påminner om ett pärlband eller en kedja som kommer utrustad med diverse kulor, en efter varandra. Ibland varierar de olika kulornas storlekar medan vissa sexleksaker har kulor i samma storlek hela vägen ner. Även antalet kulor varierar beroende på vilka analkulor man föredrar.

Den här typen av sexleksak är ett perfekt val för både nybörjarna och veteranerna då det är upp till en själv hur många kulor man vill föra in, så man kan därför ta lekarna i ens egen takt. Det rekommenderas att dra nytta av ett glidmedel för att analkulorna lättare ska kunna föras in. Vissa analkulor kommer dessutom med ett handtag längst ner så att det ska bli enklare att få ut sexleksaken igen efter användning. I princip alla kan dra nytta av fantastiskt sköna analkulor, och då det finns så många olika varianter kommer man garanterat att finna en variant som passar ens individuella behov. Kanske väljer man en leksak som enbart har två kulor på sig eller så väljer man en variant med hela tio kulor efter varandra. Valet är ens eget.

När används analkulor?

Det finns många tillfällen få analkulor kan komma väl tillhands. De är utomordentligt mångsidiga, och detta kan mycket väl vara ett skäl till varför så många älskar den här typen av sexleksak. Ett tillfälle då analkulor kan dras nytta av är när man onanerar på egen hand, men även under heta lekar tillsammans med ens partner.

Då analkulorna förs in analt är det heller inga problem att ha dem inne medan man har samlag – eller varför inte använda analkulorna tillsammans med vaginala sexleksaker. Om man vill ta lekarna till en helt ny nivå kan man till och med lämna analkulorna inom sig medan man håller på med någonting helt annat i hemmet. Det är bara fantasin som sätter gränserna när det kommer till alla tillfällen och användningsområden som analkulor kan bjuda på.

Olika analkulor att satsa på

Vi nämnde tidigare att det finns en lång rad olika typer av analkulor att välja mellan, och så är sannerligen fallet. Det finns bland annat analkulor som är mycket flexibla och böjbara medan andra är relativt hårda, det finns analkulor med långa band tillsammans med få kulor och det finns analkulor med korta band tillsammans med ett flertal kulor. Ibland är kulorna mycket små medan de andra gånger är stora. Med andra ord finns det en hel uppsjö av valmöjligheter för de som är ute efter de bästa analkulorna för ens individuella behov. Det finns till och med vibrerande analkulor för de som vill ta njutningen till en helt ny nivå.

Om man tar en titt på de flesta sexleksakerna på marknaden så är de antingen riktade till män eller kvinnor, men en stor fördel hos just analkulorna är att de både kan användas av män och kvinnor. Det finns inga särskilda feminina eller maskulina analkulor – man väljer helt enkelt den typen som man föredrar.

Hur styrs vibrerande analkulor

Om vibrerande analkulor är ett okänt koncept för en så kan det vara bra att veta att de fungerar likt vanliga vibratorer inom det här området. Med andra ord kontrollerar man vibrationerna antingen genom en fjärrkontroll eller på själva leksaken. För analkulor som just använder en fjärrkontroll brukar man kunna välja mellan ett visst antal vibrationsmönster och styrkor. Om vi tar ett exempel kommer ”B-Vibe Cinco Analkulor med Fjärrkontroll” utrustad med 15 olika vibrationsmönster samt 6 olika hastigheter. Med så många valmöjligheter kommer man säkerligen att hitta en passande vibrationsinställning.

Vi nämnde dock lite kort att man även kan kontrollera vibrerande analkulor direkt på själva sexleksaken, och här är man därför inte i behov av någon fjärrkontroll. Dessa analkulor brukar ha en ”on” och ”off” knapp tillsammans med en knapp för att skifta mellan vibrationer. På vissa varianter skruvar man på bottnen för att skifta mellan de olika vibrationsmönstren. Oberoende av vilken variant man använder sig av kommer analkulor med vibration att förse en med njutning som aldrig förr.

Renlighet har aldrig varit viktigare

Oavsett vilken sexleksak man satsar på så är det av yttersta vikt att man tar hygienen och renligheten på största allvar, men när det är tal om en leksak som just förs in analt så blir det ännu viktigare att man inte slarvar. Om man inte rengör analkulor (eller andra analleksaker för den delen) ordentligt så kan det lätt spridas bakterier samtidigt som leksaken slits ut snabbare. För att undvika detta är det en god idé att först använda analrengöring innan man tar del av lekar tillsammans med sina analkulor.

Även efter lekarna är över så bör man satsa på ett sexleksaksrengöringsmedel efter att man har använt analkulorna. Den här typen av rengöringsmedel är särskilt framtagen för att se till så att analleksaker blir extra rena. Tvål och vatten må vara nog när man gör rent leksaker som förs in vaginalt, men med just anala leksaker bör man vidta försiktighetsåtgärder genom att dra nytta av ett sexleksaksrengöringsmedel.

Inköpslistan som man inte får glömma

Visst är det spännande att omedelbart dyka in och köpa sina föredragna analkulor omedelbart, men det finns ett par punkter som man bör tänka på innan man får hem sin sexleksak. Det finns nämligen vissa tillbehör som är av yttersta vikt att köpa så att man får en så trevlig upplevelse som möjligt med ens analkulor. Det första tillbehöret att lägga till på sin inköpslista är ett analt glidmedel för att göra det enklare att föra in sin leksak. Utan ett analt glidmedel kan det bli svårt och obehagligt att föra in sina analkulor då denne del av kroppen inte har något naturligt glidmedel på samma sätt som vid vaginala lekar.

Ett ytterliga tillbehör att lägga på inköpslistan är en Anal Douche som man drar nytta av innan man använder analkulorna för att göra sig själv ren inför de heta lekarna. Vi nämnde tidigare hur viktig hygienen är när man leker med analkulor, så detta är ett tillbehör som man definitivt inte vill missa.

Sist men inte minst kan även ett sexleksaksrengöringsmedel sitta på sin plats. Det här rengöringsmedlet är särskilt framtaget för att fungera perfekt tillsammans med sexleksaker, och man kan därför lita på att ens analkulor blir skinande rena efter varje användning – redo att ännu en gång användas när man vill krydda till det i sovrummet.

Vattentäta leksaker

Det är sannerligen spännande att ta lekarna till en helt ny nivå genom att ta med sig sin föredragna sexleksak in i badrummet. Man kan tappa upp ett mysigt bad eller ställa sig i duschen under det rinnande vattnet. Frågan är bara om ens favoritleksak faktiskt klarar av vatten. Lyckligtvis nog är de flesta analkulorna fullkomligt vattentäta, så det är inga problem att ta dem med in i badrummet oavsett om man vill ta del av spännande onanistunder själv eller om man vill använda leksaken tillsammans med ens käraste.

Då analkulorna är vattentäta kan de dessutom komma i kontakt med andra vätskor såsom glidmedel eller massageolja utan att de förstörs. Tänk dock på att silikonbaserade glidmedel har en tendens att förstöra silikonprodukter, så använd därför alltid ett vattenbaserat glidmedel. Innan man tar med sig analkulorna in i badrummet så bör man dessutom läsa produktens beskrivning för att verkligen säkerställa att just ens favoritanalkulor går att ta med ner i badkaret eller in i duschen. Alla leksaker är olika, så det skadar inte att göra lite research kring ens egna analkulor först.

Vilka analkulor föredrar de flesta?

Det är alltid svårt att besvara frågan kring vilka analkulor som är allra mest populära då det konstant varierar. En typ av analkulor som sålde mycket bra en vecka kanske inte sålde lika bra under den kommande veckan. Därtill kommer populariteten att bero på huruvida det nyligen har varit en viss rea eller kampanj som inkluderade ett visst par analkulor. Trots detta kan man se lite av ett mönster för att enklare kunna besvara frågan kring vilka analkulor som används mest.

Om man just är en nybörjare som är ute efter sitt första par av analkulor så finns det lyckligtvis nog sexleksaker som nämner i titeln att de är framtagna för nybörjare. Vad som gör dessa analkulor till ett perfekt val för nybörjare kan exempelvis vara att kulorna är lite mindre, att leksaken är ganska billig, att det inte finns för många vibrationsprogram att välja mellan samt att själva kedjan eller pärlbandet inte är för långt. Just dessa analkulor är därför att föredra om man är en nybörjare, men det finns fler varianter än så som man kommer att älska.

En ytterligare populär typ av analkulor är de som kommer utrustade med flexibla och böjbara kedjor eller pärlband så att de enklare anpassar sig efter ens kropp. Själva kulorna brukar här också vara mjukare så att de lättare ska kunna föras in utan att skapa obehag för nybörjare. Ett tips som är väl värt att följa som nybörjare är att starta smått. Man kan alltid sedan jobba sig upp mot större varianter senare när man är van vid de lite mindre kulorna. De som är vana vid anala lekar kanske dock istället satsar på större kulor, längre kedjor samt mer hårda och stabila analkulor.

Butiker som säljer analkulor

Om man redan idag är ute efter att inhandla de där perfekta analkulorna så har man tur. Detta är nämligen en mycket populär typ av sexleksak, vilket betyder att man kommer att stöta på den hos i princip alla sexbutiker. Frågan är bara vilken typ av sexbutik som man ska vända sig till, och här brukar det rekommenderas att man kikar närmare på en sexbutik på nätet. Det blir bara vanligare och vanligare att handla produkter på nätet, och när det kommer till just sexleksaker så är det fullt förståeligt varför det har blivit så. Att handla analkulor på nätet blir inte bara utomordentligt lätt, utan dessutom mycket diskret.

När man handlar analkulor på nätet slipper man att ta på sig ytterkläderna och ge sig iväg då allting kan ske snabbt och enkelt från ens bekväma soffa. Det är bara att ta fram sin dator och kika igenom sortimentet på nätet. Samtidigt behöver man inte vara rädd för att omvärlden ska veta vad man har köpt tack vare det faktumet att sexbutiker nästan alltid levererar sexleksaker på ett mycket diskret sätt. De etiketterar inte sina utskickade paket med info kring vad som finns därinne, så när man väl hämtar upp sina analkulor hos ombudet kommer paketet inte att stå ut. Även sortimentet kommer att vara mycket större när man letar efter analkulor på nätet då det inte finns några större begränsningar. Landbaserade lokaler har bara en viss mängd utrymme, men i en nätbutik kan man klicka igenom hur många produkter som helst och få all den infon kring leksaken som man eftersöker. Om man redan idag vill kika på olika analkulor ska man därför inte tveka att välja just en sexbutik på nätet som sin startpunkt.