Bästa dildon med sugpropp

Så fort man ger sig in på en sexbutik – vare sig det är tal om en nätbutik eller en landbaserad affär – så kommer man snart att märka hur enormt sortimentet av dildoar är. En stor mängd sexleksaksanvändare valde just dildon som sin första nybörjarleksak, och det är inte sällan som det första man tänker på när sexleksaker nämns är just dildoar. Dessa leksaker kan vara mångsidiga på flera sätt och vis, för att inte tala om det faktumet att det finns så många olika typer av dildoar. Resultatet har blivit att det garanterat finns en dildo för en därute oavsett vad ens individuella behov och önskemål är.

För att göra valet av dildo lite enklare ska vi nedan gå igenom några olika dildotyper, tala mer om dildoar i allmänhet samt nämna vad man bör tänka på innan man köper sin första dildo.

Fördelarna av en dildo med sugpropp

Två grupper som man kan dela upp den här sexleksaken i är just dildoar med sugpropp och dildoar utan sugpropp. Det är dock nästintill alltid en fördel att satsa på en leksak som har en sugpropp i botten. Inte nog med att det förser en med ett mycket bättre grepp under lekarna i sovrummet, utan en dildo med sugpropp kan dessutom fästas på väggar eller golv. Detta betyder att man kan använda sexleksaken utan att behöva ta hjälp av händerna, så det är bara att blunda och njuta av upplevelsen.

Ytterligare fördelar med en sugpropp i botten är att dessa ofta kan fästas på en harness, eller ”sele” som man ibland kallar det på svenska. När dildon väl sitter fast i selen kan man använda den för att ha samlag med sin partner. Den kan exempelvis användas av de kvinnorna som vill känna på hur det är att penetrera sin partner eller för de män som vill testa på att ha ett större paket som förblir erigerat. När allt kommer till kritan finns det därför förvånansvärt många anledningar till varför det är en god idé att satsa på just en dildo med sugpropp.

Realistiska dildoar

Det är ganska vanligt att man vänder sig till en realistisk dildo när man är ute efter den där naturtrogna känslan. En realistisk dildo med sugpropp syftar på en dildo som är utformad för att likna den äkta varan så mycket som möjligt. Det betyder vanligtvis att dildon kommer med ett markerat ollon, ådror samt ibland detaljerade pungkulor. För att dildon ska se ännu mer verklig ut är det inte ovanligt att detaljer handmålas för att ge den där rätta färgen. För ännu skönare stimulering kommer vissa realistiska dildoar med en bulletvibrator som man kan sätta fast i dildon.

När det kommer till just färgen så finns det realistiska dildos med sugpropp i många olika hudfärger, men även några andra varianter som är mindre realistiska. Exempel på detta är rosa dildoar, genomskinliga dildoar, lila dildoar, röda dildoar och i princip alla färger som man kan tänka sig. Använd den realistiska dildon antingen själv eller tillsammans med ens partner för att verkligen krydda till lekarna tillsammans med en dildo som imponerar.

G-punkts dildoar

En G-punkts dildo med sugpropp kännetecknas på så vis att den är lätt böjd för att kunna föras in och nå G-punkten på det där perfekta sättet. Det är tack vare böjningen som dildon når precis rätt punkt för att ge utomordentlig G-punkts stimulering i alla lägen.

Just den här typen av dildo med sugpropp kan komma i många olika färger, former och storlekar. Den kan vara en realistisk dildo, en ståldildo, en slät silikondildo, en glasdildo med kulor i flera olika storlekar och mycket mer därtill. Som sagt är det just den böjda formen som gör dildon till en G-punkts dildo, och man kommer säkerligen att få många fantastiska stunder där man kan njuta av onani eller förspel tack vare en G-punkts dildo med sugpropp.

Glas- och ståldildoar

En glasdildo är mer än endast en sexleksak: den kan ses som ett fantastiskt litet konstverk. Glasdildoarna är lika trevliga att titta på som de är att använda, och hur de är utformade kan ge stor visuell stimulans. Vissa glasdildoar är fullkomligt genomskinliga, men andra har häftiga mönster inom sig i flera olika färger. Dessa mönster kommer inte att påverka hur det känns att föra in dildon, men de kommer att bli fantastiska att titta på. Någonting som dock har möjligheten att faktiskt ändra hur det känns är de olika texturerna. Många glasdildoar kommer med spiraler eller pluppar på utsidan som lägger till en extra dimension till njutningen. Som om detta inte vore nog tål glas att både hettas upp i vatten och att kylas ner i kylskåpet för att lägga till olika temperaturer till lekarna i sovrummet.

En ståldildo är likt glasdildon mycket vacker att titta på, och med många möjligheter till häftiga texturer kan detta bli ett perfekt val om man är trött på de helt släta dildoarna. En ståldildo är utomordentligt hållbar jämfört med de flesta andra dildotyperna, så om man satsar på en ståldildo kan man vara säker på att denne kommer att hålla under en mycket lång tid. Likt glasdildon kan en ståldildo dessutom placeras i kylskåpet eller hettas upp i varmt vatten om man vill lägga till en extra dimension till njutningen. Experimentera för att hitta en temperatur som passar en.

Sprutande dildoar

En typ av dildo som uppskattas av de som är ute efter en riktigt naturtrogen känsla är just den sprutande dildon. Den här typen av dildo kommer med en pump som man fyller med en vätska som är framtagen för att likna sädesvätska till en så stor grad som möjligt. Pumpen placeras därefter i dildon, och sedan är det fritt fram att använda den vid onani eller förspel. Närhelst man vill trycker man på pumpen för att vätskan ska skjuta ut ur toppen av dildon för att spegla hur en äkta penis fungerar. När man inhandlar en sprutande dildo ingår ofta den tidigare nämnda vätskan så att man ska slippa köpa denne separat. Ibland ingår till och med ett rengöringsmedel för att se till så att ens dildo blir extra ren efter användning.

Att köpa utöver sin dildo med sugpropp

Oavsett om man redan har valt ut sin perfekta dildo med sugpropp eller fortfarande är på jakt efter favoriten så är det väl värt att förbereda lite innan man får hem sin dildo. Vad är det som man bör ha i hemmet när det är tal kring tillbehör och dylikt? Det första som man säkerligen kommer att tänka på är glidmedel, och visst är det ett viktigt tillbehör som ser till så att ens dildo med sugpropp glider in på ett enkelt och härligt sätt. Använd gärna ett vattenbaserat glidmedel istället för en silikonbaserad variant, då den sistnämnda kan se till så att produkter som är tillverkade av silikon slits ut eller går sönder.

Dildoar med sugpropp kan efter användning tvättas av med hjälp av lite tvål och vatten, men för att leksaken både ska bli helt ren samt hålla längre så rekommenderas det att titta lite närmare på ett sexleksaksrengöringsmedel. Fördelen med detta är att sprayen har en antibakteriell påverkan som ser till så att sexleksaken verkligen blir helt ren. Även om man skulle ha en sexleksak som är framtagen i ett ganska känsligt material så kommer sexleksaksrengöringsmedlet inte att skada den. För att använda rengöringsmedlet så sprayar man helt enkelt sin sexleksak, väntar i en minut och använder sedan tvål samt vatten för att skölja av det. Det är inte svårare än så, och ens dildo med sugpropp kommer verkligen att tacka en.

Dildo med sugpropp i badrummet

När det kommer till att fästa dildon på väggar och golv med hjälp av sugproppen så gäller det att ytan är mycket slät och enkel att fästa dildon på. Här brukar badrummet vara en förträfflig kandidat, särskilt om man har kakel eller klinkers på väggar eller golv. Badrummet är dock inte endast användbart för sugproppen, utan man kan dessutom ta med sig sin dildo med sugpropp in i duschen eller ner i badkaret.

Innan man testar på att njuta i badet med en dildo eller att ställa sig under det rinnande vattnet i duschen tillsammans med sin sexleksak så bör man kontrollera att dildon klarar av vatten. En stor majoritet av dildoar är vattentäta, men det är ändå en bra säkerhetsåtgärd att läsa produktens beskrivning eller att kika i manualen för att verkligen garantera att leksaken är vattentät. När detta väl är avklarat är det dock fritt fram att ta med sig dildon när man ska blunda och njuta av ett varmt bad eller när man vill stå under det härliga rinnande vattnet i duschen. Använd en dildo med sugpropp här antingen själv eller tillsammans med partnern när man vill ta lekarna utanför sovrummet.

Mer om dildovibratorer

Lite högre upp har vi nämnt att det finns vissa dildoar som kommer med bulletvibratorer, men då kanske man underskattar hur många dildovibratorer det faktiskt finns. Med en vibrator inuti dildon kan man få en extra dimension av njutning som man själv kontrollerar i form av en rad olika vibrationsmönster. Man kan i många fall både välja mellan vibrationsprogram samt styrka på vibrationerna genom att antingen använda en fjärrkontroll, en applikation eller att styra vibrationerna på själva leksaken.

En ordinär dildovibrator brukar ha omkring 10 olika vibrationsmönster att välja mellan, men sättet som man justerar vibrationerna på brukar ha att göra med hur många det finns att välja mellan. Exempelvis multispeed-vibratorer har inte några specifika program, utan man snurrar på hjulet i bottnen av vibratorn för att antingen göra vibrationerna starkare eller svagare. Ett ytterligare exempel på ett undantag är vibratorerna som styrs via en applikation på mobilen. Dessa varianter brukar tillåta en att skapa ens egna vibrationsprogram, vilket betyder att möjligheterna nästintill är oändliga när det kommer till hur vibrationerna ska kännas.

En dildovibrator använder antingen ett engångsbatteri, ett vanligt batteri, ett uppladdningsbart batteri eller så laddar man den genom att helt enkelt plugga in den i väggen med hjälp av en medföljande sladd. Olika dildovibratorer laddas upp på olika sätt, så man väljer själv vad man föredrar. Fördelen med vibratorer som laddas upp via en sladd är att man inte behöver oroa sig för att konstant köpa nya batterier, men samtidigt kan det ta flera timmar att ladda upp vibratorn med en sladd. När allt kommer till kritan handlar det därför om vad man själv föredrar.

Köp en dildo med sugpropp redan idag!

Det är enklare än man tror att hitta ens föredragna dildo med sugpropp. Såsom vi tidigare nämnde är detta en av de mest vanliga sexleksakerna, och de finns både för nybörjare samt för veteranerna. Om man inte tidigare har använt en dildo med sugpropp och nu är på jakt efter ens första sexleksak så behöver man inte vara alltför orolig kring vilken variant man ska välja i havet av sexleksaker. Det finns nämligen ett flertal dildoar som är specifikt framtagna för nybörjare, vilket de vanligtvis anger i dildons titel. Vad som gör en dildo till just en nybörjardildo brukar vara storleken och priset. En dildo med sugpropp för nybörjare är ofta lite mindre och billigare än andra typer av dildoar, så det blir perfekt för de som aldrig tidigare har använt en dildo. Naturligtvis kan man sedan alltid uppgradera till en större variant när man känner sig redo.

Om man kanske redan är van vid dildoar med sugpropp och är ute efter någonting större så har man många sexleksaker att välja mellan. Det finns långa dildoar, korta dildoar, tjocka dildoar, smala dildoar – egentligen alla typer som man kan tänka sig. Allt man behöver göra är att besöka en sexbutik på nätet där de garanterat kommer att ha allting som man letar efter. Sexbutiker brukar ha hundratals – om inte tusentals – olika sexleksaker att bjuda på, så man har mycket att kika igenom för att hitta ens perfekta dildo med sugpropp!