Bästa fjärrstyrda vibratorer

Fjärrstyrda vibratorer har kommit att bli den perfekta sexleksaken vid parlekar både i sovrummet och ute i det offentliga. Det är så utomordentligt smidigt att använda fjärrstyrda vibratorer både på egen hand när det är dags för en trevlig onanistund eller med ens partner när man vill krydda till de sexiga upplevelserna tillsammans. Om man nyligen har fått upp intresset för fjärrstyrda vibratorer och nu vill ta reda på mer inför sitt köpa så har man tur: vi ska nämligen i den här artikeln tala mer om vad fjärrstyrda vibratorer är, hur de fungerar och mycket annat som man kan vilja veta innan man inhandlar sin första fjärrstyrda vibrator.

Vad är en fjärrstyrd vibrator?

En fjärrstyrd vibrator syftar på en sexleksak som i de flesta fallen stimulerar kvinnor genom sköna vibrationer antingen mot klitoris eller G-punkten. Den här typen av vibrator styrs genom en fjärrkontroll där man kan välja mellan en rad olika vibrationsprogram. Hur många det finns att välja mellan beror på vilken fjärrstyrd vibrator man satsar på, men ofta finns det mellan 1 och 10 vibrationsmönster. För att få en så skräddarsydd upplevelse som möjligt kan man dock finna fjärrstyrda vibratorer som både låter en välja mellan vibrationsprogram samt intensiteten av dessa program.

Det som gör fjärrstyrda vibratorer så perfekta för par är just att fjärrkontrollen inte behöver vara obekvämt nära vibratorn för att leksaken ska kunna styras. När det kommer till vissa fjärrstyrda vibratorer kan fjärrkontrollen vara så mycket som 12 meter bort från leksaken och fortfarande fungera, så den här typen av vibrator blir fantastisk att inkorporera när man vill krydda till parlekarna. Varför inte själv använda vibratorn medan partnern styr vibrationerna? Det finns till och med fjärrstyrda vibratorer som är mycket tystlåtna för att man ska kunna ta med dem ut i det offentliga för att ta ens kinky lekar till nästa nivå, men den här typen av vibrator ska vi tala mer om längre ner.

Om man redan idag vill hitta ens föredragna fjärrstyrda vibrator finns det många sexbutiker på nätet som erbjuder högkvalitativa vibratorer i många olika utseenden och prisklasser. Oavsett vad man är på jakt efter är det därför nästintill en garanti att man hittar en fjärrstyrd vibrator som både är inom ens budget samt passar ens specifika önskemål. Först är det dock väl värt att läsa vidare för att ta reda på mer om de olika vibratortyperna.

Hur styrs en vibrator?

Vibratorer kan styras på en rad olika sätt beroende på vilken vibratortyp man satsar på, men de allra vanligaste sätten är antingen på själva leksaken, genom en applikation i telefonen eller via en fjärrkontroll. Detta fungerar på följande vis:

  • På själva leksaken – Om man inte vill behöva hålla reda på en fjärrkontroll kan det vara gynnsamt att satsa på en vibrator som styrs via knappar på leksaken. Det brukar finnas en viss knapp för att sätta på och stänga av leksaken, en knapp för att göra vibrationerna mer intensiva samt en knapp för att göra vibrationerna mer milda.

  • Via en fjärrkontroll – Fjärrstyrda vibratorer är en stor favorit då de tillåter en av parterna att använda vibratorn medan den andra styr vibrationerna via fjärrkontrollen. Vissa sexleksaker med fjärrkontroll kan kontrollera vibrationerna även när fjärrkontrollen hålls 10 meter ifrån vibratorn, så man behöver inte känna sig begränsad.

  • Via en applikation – Vibratorer som styrs via en applikation i telefonen kan förse en med många spännande möjligheter. Dessa varianter brukar nämligen inte ha ett visst antal vibrationsprogram, utan de är nästintill oändliga då man har tillgång till en funktion som låter en skapa egna vibrationsmönster. Med andra ord finns det hur många vibrationsmönster som helst att koka ihop, och om man vill göra lekarna mer spännande kan ens partner skapa ett vibrationsmönster medan man själv drar nytta av vibratorn tillsammans med detta personliga mönster.

Drivkraften bakom fjärrstyrda vibratorer

De fyra sätten som en fjärrstyrd vibrator kan drivas på är antingen med ett engångsbatteri, ordinära batterier, uppladdningsbara batterier eller genom en medföljande sladd som pluggas in i väggen. Just vibratorer med engångsbatterier är en leksak som kan användas så länge batteriet håller, och när det väl blir urladdat får man satsa på en ny fjärrstyrd vibrator. Fördelarna med den här typen är att de nästan alltid är mycket billiga, så dessa vibratorer är ett perfekt val om man vill ge bort en prisvärd julklapp till någon som man håller kär.

Fjärrstyrda vibratorer med ordinära batterier är precis vad det låter som: man sätter i de batterierna som passar med vibratorn och sedan köper man nya när de väl har urladdats. Det är naturligtvis viktigt att kontrollera vilka batterier som ens föredragna vibrator använder innan man köper det passande paret. AA-batterier, AAA-batterier och andra vanliga batterityper tvingas man ofta att köpa separat, men om leksaken använder lite ovanligare batterier kommer de med största sannolikhet att inkluderas i paketet. Om man är osäker står det nästan alltid i produktbeskrivningen huruvida batterier ingår eller inte.

Ett annat sätt att ladda ens fjärrstyrda vibrator på är genom ett uppladdningsbart batteri. När batteriet väl urladdas använder man en laddningsstation för att återigen ha ett fulladdat batteri. Detta är förträffligt för miljön då man inte behöver slänga ut batteriet så fort det laddas ur. Sist men inte minst kommer sättet som inte kräver några batterier alls. En fjärrstyrd vibrator som laddas upp med hjälp av en sladd i väggen kommer inte att kräva att man köper någonting separat, så det är många som föredrar just den här uppladdningsmetoden.

Är min fjärrstyrda vibrator vattentät?

En av de första sakerna som en ägare av en fjärrstyrd vibrator gärna vill göra är att ta med leksaken in i badrummet. Det finns ingenting som slår känslan av att glida ner i det varma vattnet för en avkopplande stund i badkaret med sin fjärrstyrda vibrator – men är detta ens möjligt? Jodå, det finns lyckligtvis nog en stor mängd fjärrstyrda vibratorer som är vattentäta och därför kan användas i både duschen och badkaret.

För att ta reda på om den fjärrstyrda vibratorn som man själv tycker om verkligen klarar av vatten så gäller det bara att läsa dess produktbeskrivning hos ens föredragna sexbutik. Här kommer man att få reda på allt som man kan tänkas vilja veta om ens favoritprodukt. Om man har tur kommer man även att finna mer fakta kring hur djupt vibratorn kan hållas under vattnet för att få lite mer exakt fakta. Oavsett om man vill njuta av en fjärrstyrd vibrator på egen hand eller tillsammans med ens älskade så finns det inga tvivel om att många heta stunder finns att uppleva i badrummet – och det bästa av allt är att rengöring efteråt blir enklare då man redan befinner sig i vattnet. Tänk så bra det kan bli!

Färg, form och storlekar

Alla de som är medvetna om hur populära fjärrstyrda vibratorer är kan sannerligen intyga om att det finns en hel ocean av vibratorer att välja mellan. Både när det kommer till färg, form och storlek blir det alltid möjligt att få tag på just den vibratorn som kommer att fånga ens intresse. Det finns för många vibratorer för att kunna nämna alla de olika typerna, men vi ska ändå kika lite närmare på några av varianterna.

Det första som är värt att nämna är de olika utseendena. En populär typ av fjärrstyrd vibrator har kommit att bli den realistiska varianten som är tillverkad för att se ut som en riktig penis för en så naturtrogen upplevelse som möjligt. Detta görs bland annat genom att tillverka vibratorn av ett material som känns nästan precis som hud, men utseendet på vibratorn gör också mycket för leksaken. Det finns ofta detaljer såsom ett markerat ollon, skaft, ådror och ibland pungkulor – allt för att den fjärrstyrda vibratorn ska se ut så nära den äkta varan som möjligt.

Om det inte är en realistisk upplevelse som man trånar efter finns det dock många fler alternativ för en. Kanske man föredrar en mer orealistisk vibrator som antingen har ett stilrent slätt utseende eller som kommer med olika mönster: räfflade vibratorer, ribbade vibratorer och så vidare. De olika mönstren på utsidan ger en extra dimension till njutningen som många uppskattar. En fjärrstyrd vibrator kan också vara antingen stor, liten, billig, dyr, tjock, tunn eller ha vilka andra attribut som man kan tänka sig.

En uppsjö av vibratortyper

Vid tal om fjärrstyrda vibratorer är det nu hög tid att kika på specifika vibratorkategorier där varje vibratortyp är tillverkad för att stimulera en viss punkt på kroppen. Den första av dessa kategorier som vi ska kika närmare på är trosvibratorn, och här har man en vibrator som man verkligen kommer att uppskatta om man älskar parlekar ute i det offentliga. Såsom namnet antyder är detta en liten vibrator som är menad att placeras i ens trosor för att förse en med klitorisstimulering. Dessa vibratorer är i de flesta fallen ganska tystlåtna, och deras stora försäljningsargument är att man kan ta med dem ut i det offentliga utan att omvärlden märker av dem. Kanske bär man själv trosvibratorn i sina trosor medan partnern styr vibrationerna via en fjärrkontroll utan att allmänheten är medveten om ens kinky lekar. Det kan bli ett riktigt hett tillskott för de par som vill krydda till sitt sexliv lite extra.

En ytterligare kategori som vi ska kika närmare på är massagestavar, och dessa vibratorer var tro det eller ej inte framtagna för att agera som sexleksaker. Faktum är att de från början var precis det som namnet antyder: en massagestav. Fler och fler personer började dock använda dem för sexuella onaniändamål, och efter ett tag hade de blivit populära klitorisstimulatorer. Så klart kan man fortfarande använda dem för massage över hela kroppen, så man kan se den här sexleksaken som en ”två i en” produkt både för de som älskar massage och onani.

Ovan vibratorer har ett stort fokus på att stimulera klitoris, men om man istället är ute efter en leksak som penetrerar för att stimulera G-punkten så är det just G-punkts vibratorer som man är ute efter. En sådan fjärrstyrd vibrator liknar en dildo och har ofta ett naturtroget utseende. De är lätt böjda för att de ska komma åt G-punkten när man för in dem, och med stimulerande vibrationer som man kan skifta mellan är härlig njutning bara ett klick bort. Fjärrstyrda vibratorer i form av G-punkts vibratorer vill man verkligen inte missa.

Lufttrycksvibratorer – Sveriges favorit

Lufttrycksvibratorn är en typ av vibrator som verkligen förtjänar sin egen sektion. Det är en relativt ny vibrator som inte bara läggs över klitoris såsom en ordinär klitorisstimulator hade gjort. Istället använder den tryckvågor för att komma åt hela klitoris (och inte bara toppen) vilket resulterar i explosionsartade orgasmer på bara några minuter. Så många återförsäljare tror på lufttrycksvibratorns effektiva funktioner att ett stort antal erbjuder en garanti på sina lufttrycksvibratorer: få en orgasm inom den första månaden med hjälp av lufttrycksvibratorn eller få pengarna tillbaka.

Lufttrycksvibratorn var inte en produkt som av misstag blev en sexleksak – såsom massagestaven – utan den här vibratorn var försiktigt framtagen för att bli den perfekta sexleksaken för kvinnor. Flera uppdateringar gjordes till leksaken för att den inte skulle vara för intensiv och inte för mild, utan helt perfekt. De flesta lufttrycksvibratorerna låter en dock skifta mellan en rad olika nivåer så att man får det rätta suget för ens individuella önskemål.

Sammanfattningsvis

Nu har vi gått igenom allt som man kan tänkas vilja veta om fjärrstyrda vibratorer samt lite mer därtill. Med all ovan fakta i åtanke är det nu dags att ge sig iväg för att hitta ens favoritvibrator. Om man bestämmer sig för att satsa på en införbar variant ska man dock inte glömma att ett vattenbaserat glidmedel kan vara att föredra. Detta ser nämligen till så att leksaken glider in på helt rätt sätt och samtidigt skadar det inte silikonprodukter såsom ett silikonbaserat glidmedel kan göra.

Det sista att komma ihåg är att ett sexleksaksrengöringsmedel kan sitta på sin plats när det är dags att rengöra ens fjärrstyrda vibrator efter användning. När man inhandlar den perfekta fjärrstyrda vibratorn bör man därför både köpa leksaken, ett vattenbaserat glidmedel, ett sexleksaksrengöringsmedel samt kanske några batterier.