Bästa sexdocka

Många singlar lever med ett ganska tråkigt sexliv. För vissa kan det vara mer eller mindre dött. Känner du att du är en av dessa singlar? Det behöver du absolut inte förbli. Du kan ta dig ur detta träsk om du verkligen vill det. Du kan skaffa dig ett mycket bättre och rikare sexliv på bara en liten kick. Tänk bara lite extra på följande saker, så kommer du tillslut att kunna uppnå ett bättre singelsexliv.

Utforska dig själv OCH DIN SEXDOCKA

Känner du dig själv och din egen kropp? Känner du till de punkter som får dig att må bra och njuta? Om inte så borde du verkligen ta dig tid till att utforska dig själv lite. När man känner till sina ömma och sköna kroppspunkter blir det mycket lättare att få till bättre sex. Men hur utforskar man sig själv på bästa sätt? Jo, det gör du enklast med beröring. Prova att röra vid olika delar av din kropp. Vad tycker du känns skönt? Vad är det som känns riktigt bra? Vi människor är väldigt olika när det kommer till våra skönaste punkter. Ingen person är den andra lik. Något som du verkligen gillar kanske inte alls fungerar på vissa andra. Det kan även vara tvärtom. Ta reda på vart dina allra skönaste punkter sitter. När du har koll på dem, kan du använda lite olika redskap för att stimulera dem.

Din älskade sexdocka

Vad är det exakt som kickar i gång din lust egentligen? Se det som ytterligare en del i att utforska dig själv och din egen kropp. Alla har vi något som triggar i gång oss på ett eller annat sätt. Det som triggar en känsla kan vara i stort sett vad som helst. Det kan vara ett ord, en lukt, en smak eller en bild. Det kan verkligen vara vad som helst. Bara tanken på din älskade sexdocka kan vara nog för att trigga igång din lust. Kanske går du i gång på en doft som till exempel en specifik parfym? Det finns så många saker som kan trigga i gång en människas sexlust. Det är faktiskt rätt fascinerande. Tänk efter lite extra. Vad är det som ger din lust en extra kick? Vad är det som fungerar bra på dig?

Sexdockor hjälper en hel del

Sexleksaker är en självklarhet för många singlar, men för vissa är det inte alls det. De tänker inte på att de kan använda sig av en skön dildo eller en naturtrogen sexdocka för att göra sitt sex bättre. Det kan vara lätt att glömma eller underskatta sexleksaker, speciellt om man inte är van vid att använda dem. Men när man väl har börjat ta hjälp av olika sexleksaker kan det nästan vara svårt att sluta göra det. De är verkligen så effektiva.

Det allra bästa med sexleksaker är att de finns i så många olika former. De olika typerna är bra på olika saker, men de allra flesta är till för att ge någon form av stimulans till ett område på kroppen. Man kan använda en eller flera leksaker, lite beroende på vad man känner för. Det går att variera sitt sex riktigt mycket med hjälp av endast ett par olika sexleksaker.

Bygg upp din egna samling

Om du inte redan har din egen samling av sexleksaker, ska du verkligen påbörja en. Vem du är spelar ingen roll. Du bestämmer själv vad du vill ha i din samling. Du har säkert något som du alltid har velat testa eller har varit lite nyfiken på under en tid. Våga testa dessa saker. Genom att utforska djungeln av sexleksaker kan du upptäcka nya sköna hjälpmedel hela tiden. Det kan faktiskt vara riktigt kul och givande att prova på nya sexleksaker då och då.

En bra samling av sexleksaker ska innehålla ett gäng olika typer. Det kan även vara lite olika modeller av samma typ. Dildos är ett bra exempel. Det finns många olika modeller av dildos. Om man föredrar sex med just dildos, kan man köpa flera olika varianter för att på så vis kunna variera sitt sex lite mer. Man kan även blanda olika sexleksaker. Du kan till exempel ha ett par dildos i din samling tillsammans med några sexdockor eller vibratorer. Du kan mixa och matcha dina leksaker precis hur du vill. Gå efter det du tycker allra bäst om.

Sexdockor ger en verkligare upplevelse

Letar du efter en mer naturtrogen sexupplevelse, bör du prova på sexdockor av olika slag. Den allra vanligaste formen av sexdockor är de billiga, uppblåsbara varianterna. De fungerar, men de är verkligen inte alls lika effektiva som de mer naturtrogna varianterna. Det är först och främst de mer naturtrogna man bör gå efter. Denna typ av dockor liknar och beter sig som riktiga kroppar. De tillverkas av mjuka och härliga material som ger den där verkliga känslan. Sexdockor finns i många olika modeller. Vissa efterliknar kvinnor och har mer kvinnliga former och delar, medan andra efterliknar manskroppar.

De olika typerna av dockor

Som sagt så finns det billiga uppblåsbara sexdockor, men det finns även mer naturtrogna dockor. De naturtrogna kan sedan delas in i lite olika grupper. Det finns bland annat hela kroppar, men det finns även delar av kroppar. Har man inte plats till en hel fullkroppsdocka, kan man skaffa en av de mindre varianterna. Sexdockor som är fullstora och hela kroppar ger såklart den mest naturtrogna känslan och upplevelsen. Om det är viktigt för dig, är det denna typ du bör köpa. Det är den som kommer en riktig kropp närmast.

Gå på sexleksakspartyn

Om man vill hålla sig uppdaterad med den senaste informationen, ska man gå på sexleksakspartyn. Om du får chansen att gå på ett, bör du absolut ta den. På ett sexleksaksparty kan du hitta det allra senaste på marknaden och lära dig mer om det. Säljaren som håller i partyt brukar visa upp lite olika produkter och berätta om dem och vad de kan göra. Det kan vara ett bra alternativ till att bara handla sina sexleksaker på nätet eller i en vanlig butik. Det kan vara mycket lättare att välja rätt sexleksak när man ser dem i verkligheten. Det blir lättare att jämföra dildos och sexdockor om man kan se och röra vid dem. Man vill ju ha det som känns bäst.

Chatta med andra mitt sexdockor

Ibland kan sexdockor och dildos inte vara nog. Ibland vill man ha lite äkta mänsklig kontakt. Det kan man få genom att chatta med andra singlar. Det finns många platser på nätet där folk kan mötas och chatta med varandra om sex och annat härligt. Om man inte är helt redo för ett riktigt förhållande, kan man fortfarande få mycket ut av att chatta med andra singlar. Att chatta tillsammans om lite mer intima ämnen kan vara riktigt trevligt, speciellt om man använder sig av sexleksaker samtidigt. Passa på att berätta för varandra vad det är ni gör med er själva. Det kan verkligen höja stämningen och höja temperaturen. Att sexchatta eller sextalka kan vara riktigt spännande, speciellt om man aldrig har provat på det tidigare. Ge det en ärlig chans du med. Du kommer säkert att få många sköna stunder ut av det. Chansen är att du kommer göra någon annan glad också.

Träffa andra singlar

Som sagt så behöver man inte ha ett parförhållande med någon för att ha sex. Man kan dejta andra singlar bara för att prova på lite nya saker i sexlivet. Så länge båda parter har det fint med att prioritera sex och dejta i korta perioder är det helt ok. Man ska bara vara säker på att det är det båda vill. Självklart kan det leda till ett förhållande ändå, men man behöver inte alltid dejta och ha ett parförhållande som mål.

Det finns riktigt många som söker tillfälliga sexpartners. Chatta eller prata med andra singlar, så kommer du säkert att hitta någon som passar dig och din smak. Välj någon som du klickar med. Det ska ju kännas bra för er båda. Det ska man alltid komma ihåg. Om det känns bra, kör då på det.

Dejta likasinnade

När man använder sig av olika sajter och dejtingappar, kan man ofta filtrera bort singlar som inte passar en själv. Man kan söka efter personer med specifika intressen. När man söker efter likasinnade ökar chansen att man hittar någon man tycker om. Då brukar man känna sig tryggare tillsammans med personen. Det gör det även lättare att prata med personen. 

Gör det du känner dig bekväm med

Självklart kommer inte alla att känna sig lika bekväma med att sexdejta eller prata med andra singlar om sex. Om man inte är bekväm med något utav det så behöver man absolut inte göra det. Man ska göra det som känns rätt för en själv. Det är då man får till ett riktigt bra sexliv. Man ska känna sig trygg i det. Om man inte känner sig trygg, kan det bli svårt att njuta på riktigt under sex. Så försök att göra det så tryggt för dig själv som möjligt. Detta betyder dock inte att du aldrig ska våga prova på nya saker. Man bör fortfarande testa lite nytt då och då för att sexlivet inte ska bli för enformigt. Men ta små steg. Genom att ta några små steg i taget, känns det mycket säkrare. Gör det du känner dig trygg med, men våga att prova på lite nya saker då och då.

Prata med dina singelvänner

Har du några singelvänner? Använd dig av dem och prata med dem om deras upplevelser. Det kan ju faktiskt vara att de kan lära dig ett och annat. Alla har vi våra egna sätt att ha sex på. Fråga dina vänner och hör om de har några bra tips till dig. Fråga vilka de bästa sexdockorna är. Fråga vilka andra bra sexleksaker dina vänner använder sig av. Var nyfiken och ställ frågor så ofta du kan. De vill säkert hjälpa dig. Om du känner att du kan prata med dina vänner om sex, gör det. De kan sitta på mycket nyttig information som du skulle kunna använda dig av för att själv få ett bättre sexliv. Det kan även vara omvänt. Du kanske har något som dina vänner skulle kunna använda sig av. Ni kan hjälpa varandra, helt enkelt. Det är det man har vänner till. Det kan hända att du och dina vänner kommer varandra närmare genom att prata med varandra om intima och privata saker tillsammans.

Utforska världen och möt nya människor

Om man vill kan man ta chansen och resa runt lite i världen för att upptäcka nya saker. Det kan faktiskt hjälpa dig att komma ännu närmare dig själv. Ta med dig dina favoritsexleksaker på varje resa, så kan du ha några extra mysiga stunder på hotellet eller vart du nu väljer att bo. Du kanske inte kan packa ner sexdockor i ditt bagage, men du kan alltid ta med något lite mer diskret. En liten minivibrator eller dildo passar perfekt till detta och kan lätt packas ner i de flesta resväskor eller handbagage.

När man är ute och reser har man chansen att träffa nya människor. Har man tur är dessa människor singlar. Har man ännu mer tur är de ute efter lite extra hetta. I de större turistområdena kan man ofta hitta klubbar som riktar sig specifikt åt singlar som vill ha lite kul. Om du längtar efter lite extra passion eller något lite mer exotiskt, ska du i alla fall överväga att resa utomlands. Det kan bli ett riktigt äventyr. Du har säkert någon plats i världen som du jättegärna vill besöka någon gång. Res dit och utforska så mycket du kan, samtidigt som du även träffar andra människor. Förhoppningsvis leder din drömresa till ett hett möte eller två också. Man kan ju alltid hoppas i alla fall.

Det händer att olika resebolag ordnar paketresor för just singlar. Man kan hålla lite extra utkik efter dessa resor om man verkligen vill få de allra bästa oddsen för att träffa någon under sin resa.