Bästa sexgunga

Det finns många saker som kan göra ditt sexliv lite extra kryddigt och hett. Man kan köpa allt från en sexgunga till en färgglad dildo för att sätta lite färg på sitt sex. Marknaden är verkligen full av fantastiska och sköna produkter för alla typer av människor. Alla kan hitta något, oavsett vad det är de föredrar allra mest. Nedan hittar du en mängd exempel på saker som du skulle kunna ha nytta av i ditt eget sexliv.

Hitta din partner i en sexgunga

Rätt slags kläder kan faktiskt göra sexet mycket mer spännande. Vissa tänker nog inte alls på det, men att ha på sig lite sexiga kläder kan göra enormt stor skillnad. Föreställ dig bara att din partner kommer in i sovrummet iförd en mycket minimal outfit, bestående av endast ett par tunna rep. Eller kanske en helt genomskinlig klänning? Sexiga kläder är verkligen effektiva på att kicka igång lusten. Nästa gång du och din partner ska ha sex, kan du testa att ta på dig något extra sexigt och sätta dig i en sexgunga eller lägga dig på sängen i en inbjudande position.

Sexkläder kan som sagt vara allt från underkläder till olika slags dräkter. Sexkläder kan vara mer eller mindre täckande, beroende på vad man bäst tycker om. Vissa vill att kläderna ska täcka mer. Det kan öka spänningen lite extra för vissa människor. Andra föredrar utstyrslar som visar mycket hud.

När det kommer till dräkter, finns det verkligen mycket att välja mellan. Till jul kan man till exempel klä ut sig som en sexig tomte, ren eller pepparkaka. Dessa dräkter skulle kunna passa perfekt som en lite extra het julklapp. Det finns även andra typer av temadräkter. Om man verkligen tänder på sjuksköterskor, byggarbetare, brandmän eller poliser, finns det även dräkter som föreställer dessa. Med en av dessa dräkter kan man rollspela precis det man vill.
Skulle inte du vilja hitta din partner i en sexgunga, iförd enbart en sexig sjuksköterskedräkt?
Du har säkert en dräkt som du gärna skulle vilja se på din partner.

Berätta om din älskade sexgunga av olika slag

Det finns faktiskt spel som är designade för att få upp hettan. Många av dessa liknar vanliga sällskapsspel eller brädspel. De är dock väldigt olika och lämpar sig istället enbart åt vuxna. Vuxna som vill ha lite extra roligt innan, under och efter sex. Sexspel är alltid en trevlig sidoaktivitet. Många av spelen passar de flesta.

Sexspel kan se lite olika ut beroende på formatet. Det finns sexspel som går riktigt snabbt att spela, men det finns även spel som tar lite mer tid än andra. Det finns spel som passar par och det finns spel som passar vängrupper. De som passar par bäst är ofta lite mer intima och fokuserar på sexet. Dessa spel är till för att få par att prova på sådant som de aldrig tidigare har testat, eller bara få dem att variera sig lite mer.


De spel som riktar sig mer mot grupper av människor fokuserar mindre på själva sexet. De är mer till för att få varandra att skratta och lära sig mer om varandra. Du har säkert undrat länge över vad din bästa vän tänder på. Kanske har du länge velat berätta om din älskade sexgunga? Med hjälp av ett sexspel kan du äntligen få en chans att prata om lite mer privata saker med dina vänner.

Dildos mitt en sexgunga

Dildon är nog den mest populära sexleksaken genom tiderna. Det är nog även den leksak som köpts mest genom åren. Dildos kan fås i så många olika varianter. Man skulle nog kunna säga att antalet modeller är oändligt. Vad är din favoritfärg? Oavsett vad ditt svar är så kan du vara säker på att du kan hitta en dildo i just den färgen, till och med ner till den specifika nyansen. Du kan även få dildos i många olika former, för att inte tala på storlekar. Det finns dildos som är knottriga, räfflade, mjuka, hårda, självlysande och dubbelsidiga. När det kommer till storlekar finns det heller inte riktigt några gränser. Du kan få tag på en dildo som är precis så lång eller så stor som du vill ha den.

Dildos kan användas av de allra flesta som vill kunna penetrera sig själv eller bara kunna hjälpa andra till mer njutning.

Analpluggar kan användas i en sexgunga

Om man föredrar anal penetration finns det några sexleksaker som slår det allra mesta. Dessa är analpluggar och analpärlor. Analpluggar är ofta lite större i storlek. De kan användas lite som vanliga dildos, men i analen. Vissa analpluggar kommer med en sugkopp eller en fot. Denna sugkopp eller fot gör det möjligt att fästa sin analplugg på golvet eller en annan yta. Då behöver man inte använda sina händer för att kunna använda den.

Analpärlor eller anal beads används också för anal penetration. De består oftast av ett långt rep med kulor. Dessa förs in i analen och dras sedan ut långsamt för att ge en stimulerande effekt. Även dessa typer av sexleksaker kan användas i till exempel en sexgunga. Du kan även använda dem i din säng eller vart du nu helst föredrar att använda dem.

Precis som med dildos kan vem som helst använda dessa typer av sexleksaker. Om man får mer utav anal penetration, bör man verkligen skaffa sig analpluggar eller analpärlor.

Vibratorer

Vibratorer är också enormt populära, speciellt bland kvinnor som vill ha lite extra stimulans. En vibrators jobb är att vibrera och på så vis stimulera en specifik punkt på kroppen. Dessa vibrationer kan vara riktigt effektiva, speciellt vid stimulering av klitoris.

Vibratorer finns även de i en mängd olika varianter och former. Det finns riktigt små och diskreta vibratorer som man kan ha med sig vart som helst och när som helst. Sådana vibratorer passar perfekt till resor eller liknande.

Ibland kan man hitta kombinationer mellan vibratorer och dildos.

Fleshlights

Fleshlights är i stort sett dildos för män, men fungerar lite mer omvänt. Istället för att själv vara penetrerande, är en fleshlight gjord för att bli penetrerad. En fleshlight består helt enkelt av en slags behållare med en fejkvagina inuti. Denna fejkvagina är ofta gjord av silikon eller något annat mjukt och hygieniskt material. Detta är för att den ska vara så behaglig som möjligt, men samtidigt vara lätt att göra ren.

Dockor

Det finns dockor som är gjorda för sex. De finns för dig som kanske saknar en partner, men ändå vill ha en mer riktig sexupplevelse. Det finns sexdockor för både män och kvinnor. De skiljer sig dock lite beroende på vem dockan riktar sig mot. En sexdocka för män är typiskt formad för att efterlikna en kvinnokropp, medan en sexdocka för kvinnor ofta är formad som en manskropp. Vad man helst vill använda själv är upp till var och en. Det finns en sexdocka för alla smaker.

Sexdockor behöver inte vara hela kroppar. De kan bestå av delar av en kropp. Man kan köpa lösdelar som till exempel ett huvud. Dessa huvuden fungerar då ofta lite som en fleshlight och är gjorda för att penetreras. Det finns även underdelar som består av en rumpa eller andra mer privata delar.

De mer naturtrogna dockorna är ofta dyrare, då de är gjorda av material av lite högre kvalitet. Det finns dock några billigare varianter på sexdockor. Dessa är ofta uppblåsbara varianter. Själva dockan fungerar lite mer som en ballong. Det finns modeller med en inbyggd dildo eller en lösvagina.


Gungor och bord – sexgunga eller en sexbänk

Om man har lite extra plats hemma, kan man skaffa sig en sexgunga eller en sexbänk. En sexgunga är en typ av hjälpmedel som man kan använda för att få till specifika positioner under sex. Att gunga fram och tillbaka i en sexgunga kan vara riktigt kul, men framförallt effektivt.

En sexbänk eller ett sexbord är en bänk eller ett bord som man kan spänna fast sig själv eller sin partner i. Om man älskar dominanslekar under sex, är både sexbord och sex swings att föredra. Kombinera då gärna din sexgunga eller ditt sexbord med till exempel en ridpiska eller en gagball för att känna ännu mer dominans över din partner.

Piskor och gagballs- kombinera dessa två med en trevlig sexgunga

Piskor och gag balls är verkligen perfekt vid olika typer av dominanslekar och sex där man vill kunna känna att man har makten. Vissa går verkligen igång på just det. Som sagt så kan man kombinera dessa två med en trevlig sexgunga eller en sexbänk för att verkligen känna att man har kontrollen över sin partner under sex. Oavsett om man föredrar att vara den som har makten eller om man njuter av att vara den underlägsna i förhållandet, kan dessa tillbehör hjälpa dig till ett mer spännande sex.

Handklovar och rep

Om man ändå vill fortsätta in på dominansspåret, kan man även skaffa sig lite handbojor eller rep att leka med. Vad är en sexgunga utan lite rep eller en par häftiga handklovar? Bind fast dig själv eller din partner med något av dessa härliga sexhjälpmedel för att förhöja spänningen och öka er lust ytterligare. Dominanslekar under sex kan verkligen kicka igång sexet och ta det till en helt annan nivå. Om man inte har provat det förr, kan det vara ett bra sätt att variera sitt sex på.

Både handklovar och rep finns i de flesta färger och former. Alla har nog sett ett par fluffiga rosa handklovar någon gång. De är både sexiga och sköna att ha på sig. Rep kan man hitta lite överallt. De behöver såklart inte vara designade specifikt för sex och dominanslekar. Man kan använda det man har liggandes hemma, så länge det är bekvämt att ha på sig och bindas fast med. Repet bör inte vara för tunt. Om det är för tunt, finns risken att det skär in mer i huden på den som är fastbunden. Det är skönare med ett bredare rep.

Ätbara saker

Älskar du och din partner mat och andra ätbara ting? Det finns mycket gott som man kan använda sig av för att lyfta sitt sex. Man kan bland annat köpa ätbara underkläder. Dessa underkläder är ofta gjorda av olika typer av godis som fästs på snören. I en del fall är alt ätbart. Ett exempel är underkläder som är gjorda på godisremmar eller liknande. Om man vill skulle man även kunna göra dessa underkläder helt själv. Det enda man behöver är lite snöre och sitt favoritgodis. Sedan kan man tillverka sina egna läckra underkläder.

Något annat som är enormt populärt bland matälskare är att dekorera sin partner med till exempel frukt, vispgrädde eller chokladsås. Sedan kan man börja hugga in. Man äter helt enkelt dessa läckerheter från sin partners kropp. Din partner är din tallrik, eller ditt serveringsfat. Kom ihåg att slicka din partner helt ren efteråt. Täck din partner eller dig själv med något riktigt gott och njut av godsakerna och varandra. Matsex kan verkligen vara trevligt, speciellt om man använder sig av sina favoriter.

Prova en sexgunga

Sugen på att testa något? Känner du att du hemskt gärna vill prova en sexgunga? Vill du verkligen skaffa en dildo med inbyggd vibrator? Kanske har du aldrig testat en sexdocka tidigare? Om du gärna vill få tag på någon av de ovannämnda sakerna, kan du hitta dem lite överallt på nätet. Det finns otroligt många sexleksaksbutiker som säljer allt du behöver för att få ett roligare sexliv.

Beställ alla dina sexleksaker och andra sexrelaterade saker från olika nätbutiker. Då behöver du inte visa för andra vad det är du har köpt. Om detta inte spelar någon roll, kan du såklart besöka din lokala sexshop. Men om du vill hålla dina köp lite mer hemliga kan du alltid beställa dina saker direkt hem till din dörr.

En annan fördel med nätbutiker är att du när som helst kan läsa om olika produkter. Du kan även beställa dem när du vill. Det brukar inte ta speciellt lång tid att få sina saker hemskickade. Frakten brukar heller inte vara speciellt dyr. Självklart kommer frakten att kosta mer om du beställer något stort som till exempel en sex swing eller något annat i den storleken. Men oftast är det riktigt billigt att beställa sina saker online.