Bästa Sexpiskor – för nybörjare och erfarna inom BDSM

När man vill krydda till det i sovrummet genom att introducera heta BDSM-lekar så finns det viss utrustning som man definitivt inte vill missa, och ett vanligt redskap som används flitigt inom just BDSM är sexpiskor – även kallade för ridpiskor. Med en sexpiska vid ens sida kan man njuta av smärtsam stimulering tillsammans med ens partner där bara fantasin sätter gränserna. Nedan ska vi tala mer om sexpiskor eller ridpiskor samt kika lite på BDSM i allmänhet. Hur används sexpiskor? Vilka andra sexiga redskap kan krydda till lekarna i sovrummet och vad bör man tänka på? Fortsätt att läsa för att ta reda på mer!

Vad är en sexpiska?

Vi nämnde tidigare att en sexpiska kan gå under benämningen ”ridpiska”, och det är just detta som sexleksaken i fråga är. Sexpiskor dras nytta av vid heta BDSM-lekar där man antingen kan använda dem för att hårt daska till partnern eller för mjuka smekningar. Kanske agerar en av parterna som den undergivna med en ögonbindel på medan den dominanta partnern för sexpiskan över den undergivnas kropp. Vart man vill ta lekarna är helt upp till en själv och ens käraste, men en stor fördel med just sexpiskan är att både nybörjare och veteraner kan få stor nytta av den. Man behöver heller inte kunna några avancerade tekniker för att njuta av sexleksaken, vilket bara gör påståendet om att alla kan använda den ännu klarare.

Sexpiskor kan användas av både män och kvinnor, och så länge man innan lekarna börjar har avtalat var gränserna ska gå kommer man definitivt att få många trevliga stunder tillsammans. Komplettera gärna sexpiskan med en rad andra BDSM-leksaker såsom en ögonbindel och handbojor för att ens partner ska vara fullkomligt undergiven innan de smiskas med sexpiskan. Eller vad sägs om ett sexigt klädesplagg för att lägga till ett element av rollspel till lekarna? Allt är möjligt om man har lite fantasi.

De olika sexpiskorna

Om sexpiskor eller ridpiskor låter som en intressant produkt som man är villig att testa på blir man säkerligen glad över att höra hur många förträffliga valmöjligheter man har. Det finns en lång rad olika sexpiskor som man kan testa på i ett flertal prisklasser, så oavsett vad ens budget ligger på finns det garanterat en sexpiska som passar en. Även i utseende varierar leksakerna då snärtan kan vara liten, stor eller saknas helt.

Det finns också varianter med en fjäderände för riktigt nervkittlande lekar tillsammans i sovrummet. Piskan kan därtill antingen ha ett hårt handtag eller ett mycket böjbart handtag för att man verkligen ska kunna snärta till sin partner. För de som har fått upp intresset för sexpiskor finns det definitivt en hel uppsjö av alternativ som man kan kika lite närmare på. Ens föredragna sexbutik kommer säkerligen att bjuda på många heta sexpiskor som man inte vill missa.

Paddlar för intensivt smiskande

För de som vill blanda in piskande i lekarna tillsammans med ens partner i sovrummet behöver det inte ta slut vid ridpiskor. Det finns nämligen ett flertal andra sexpiskor som man inte kommer att vilja missa. Exempel på en variant är paddeln: en hård och ganska intensiv leksak att smiska till sin partner med. Paddeln är platt, hård och ganska stor för att kunna snärta till ordentligt – för att inte tala om ljudet som den ger ifrån sig vid varje smisk för de som vill lägga till en extra dimension till lekarna. Med tanke på de ovannämnda punkterna är paddlar ett lite bättre val för de som har tidigare erfarenhet kring lite mer hårdhänta BDSM-lekar. Med andra ord är paddlar till för ganska hardcore lekar, så om man vill börja mjukt så kanske man hellre vänder sig till en annan typ av sexpiska.

BDSM paddeln är till för paren som vill experimentera med någonting nytt genom att introducera tillfredställande smärta i sovrummet under de mer kinky hardcore lekarna. Det finns en lång rad olika paddlar att välja mellan, där vissa är mjukare än andra. För de som vill ta lekarna till en helt ny nivå finns det till och med paddlar med nitar på för extra smärta. De kommer dessutom i ett flertal olika färger som man kan välja mellan, men det är vanligast att hitta paddlar i en läcker svart färg. Om man vill titta lite närmare på paddlar kommer man med största sannolikhet att stöta på dem i de flesta sexbutikerna under BDSM-kategorin.

Floggers för både nybörjare och veteraner

Tvärtemot de tidigare nämnda paddlarna är floggers en typ av sexpiska som verkligen blir perfekt oberoende av om man har erfarenhet inom BDSM-världen eller inte. En flogger har ett hårt handtag tillsammans med en stor mängd fransar längst ut på sexpiskan. Det är just dessa fransar som leder till att man antingen kan använda en flogger vid mysig beröring av kroppen eller vid hårda slag – man bestämmer själv hur det ska ligga till. Den här typen av sexpiska är mycket enkel att använda samt är mycket flexibel gällande hur smärtsam den ska vara, och det är just detta som har gjort floggers till en populär leksak för nybörjarna. Om man nyligen har börjat smaka på BDSM-lekar så blir en flogger ett hett tillskott till leksakssamlingen.

Maktlekar är fantastiska för många, och med en flogger kan man ta upplevelserna till en ny nivå. Vad sägs om att låta den undergivna bära en munkavel och ögonbindel så att hen inte kan se vad som pågår medan den dominanta gör vad hen vill med floggern? Blir det kanske en kittlande sensation över hela kroppen eller blir det en plötslig snärtande känsla mot huden? Det är upp till den dominanta att välja. Även den här typen av sexpiska kommer i många modeller och varianter så att man ska kunna få precis den leksaken som man eftersöker. Hur handtaget ser ut, vilken färg floggern är, hur många fransar det finns samt vad fransarna är tillverkade av kommer allt att variera beroende på vilken flogger man satsar på. Kika på den här sortens sexpiska redan idag och hitta en som passar både honom och henne.

Vad är egentligen BDSM?

Ovan har vi nu talat mer om diverse redskap som är perfekta vid heta BDSM-lekar tillsammans med ens partner, men det som vi inte har gått igenom är vad BDSM egentligen är. För de som är nybörjare inom ämnet så är BDSM en viss typ av erotiska tekniker. I vanliga fall syftar detta på njutning genom smärta i form av exempelvis piskor, handbojor, rep, paddlar, elektrosex och mer därtill. En stor kännetecknande del av BDSM är dessutom rollspelen där en partner agerar som den dominanta medan den andra partnern agerar som den undergivna. I vanliga fall har den dominanta kontrollen och bestämmer vad som ska ske med den undergivna.

Inom BDSM-lekar är det av yttersta vikt att båda parter är med på spelet för att göra upplevelsen så säker som möjligt. Det är inte sällan som par väljer ut ett ord, och när någon av parterna yttrar det här ordet så slutar sessionen omedelbart. Hur milda eller intensiva lekarna ska vara bestämmer varje par innan det drar igång. Det kan handla om någonting så milt som en kittlande fjäder som förs över kroppen eller någonting så intensivt som elektriska impulser. Det allra viktigaste är bara att båda är överens om hur långt lekarna ska gå. Själva benämningen BDSM kommer från en samling av ord: ”Bondage och Disciplin” (B&D), ”Dominans och Underkastelse” (Dominance and Submission, D&S) samt ”Sadism och Masochism” (S&M). Med dessa ord i åtanke blir det säkerligen enklare för en att klura ut vad BDSM handlar om.

Andra heta BDSM-leksaker

Sexpiskor eller ridpiskor är verkligen härliga, men leksakerna behöver inte ta slut här. Det finns en hel ocean av olika BDSM-leksaker att välja mellan, och de flesta som tar del av maktlekar brukar kombinera en rad olika BDSM-redskap. Det är exempelvis mycket vanligt att satsa på ett par handbojor så att man kan låsa fast sin partner på olika sätt och vis. Kanske låser man fast den undergivnas handleder, vader eller så låses hen fast vid sängkanten. Om inte handbojor är att föredra kan man byta ut dessa mot BDSM-rep eller tejp som låter den dominanta binda fast den undergivna på olika sätt och vis. Det är i princip bara fantasin som sätter gränser för vad man kan uppleva tillsammans med ens partner.

För att begränsa partners olika sinnen kan man satsa på en ögonbindel, en munkavel eller en mask för att den undergivna inte ska kunna se eller ge ifrån sig några ljud. Detta blir perfekt för den dominanta parten som vill ha full kontroll över situationen. För de som vill få en riktigt intensiv upplevelse kan man dessutom vända sig till elektrosex, en typ av BDSM-teknik där man drar nytta av elektriska impulser för att ge ens partner en riktigt erotisk pirrande känsla i hela kroppen. Som grädden på moset får man inte glömma bort de många sexiga BDSM-kläderna som en själv eller partnern kan bära. Dessa kläder kan antingen begränsa den undergivnas rörelser eller agera som en sexig kostym. När det gäller just BDSM har man verkligen en ocean av valmöjligheter.

Sexmöbler och sexmaskiner

Det går definitivt inte att tala om BDSM, sexpiskor och ridpiskor utan att nämna sexmöbler. Dessa möbler är specifikt framtagna för att användas vid BDSM-lekar, och de blir ett perfekt underlag vid rollspel, förspel eller samlag. Sexmöbler ser till så att man når alla de fantastiska punkterna som man vill komma åt, och om man sedan vill slänga sin undergivna partner ner på möbeln för att smiska honom eller henne riktigt väl med sin sexpiska så blir det heller inga problem. Sexmaskiner tar idén ett steg längre och introducerar delar som rör sig. En sexmaskin kan exempelvis ha en dildo som rör sig fram och tillbaka för att penetrera precis rätt. Både sexmöbler och sexmaskiner blir ett fantastiskt tillskott till BDSM-lekarna tillsammans med sexpiskor eller ridpiskor.

Om man älskar idén kring att låsa fast sin partner i ett underkastat tillstånd får man inte heller glömma bort den älskade sexgungan. Dessa är ibland lite avancerade när det kommer till att montera dem (beroende på vilken modell man satsar på) men när man väl har sexgungan installerad i sitt hem kan man räkna med att kinky lekar står på menyn. Fäst den undergivna partnern i gungan med hjälp av manschetter, och sedan är det fritt fram att göra vad man vill med honom eller henne. Ta fram sexpiskan, ridpiskan eller ens trofasta flogger för att dra igång de heta lekarna.

Tips när det blir extra vått

BDSM-lekar med en sexpiska eller ridpiskor kan ibland bli ganska våta om man så föredrar. Det är nämligen självfallet riktigt hett att inkludera lite massageoljor, glidmedel, champagne, grädde eller en annan behaglig vätska i lekarna. Det enda negativa med dessa lekar är att möblerna lätt förstörs, eller så får man tillbringa en rent för lång tid med att städa upp efter sig. För att skippa alla dessa svårigheter kan man vända sig till ett sexlakan som läggs över sängen, soffan, golvet eller varhelst annars där man vill ta del av heta BDSM-upplevelser med en sexpiska eller ridpiskor. Med sexlakanet på plats skyddas möbeln mot alla de olika vätskorna, och efteråt är det bara att enkelt tvätta av lakanet. Det finns till och med örngott i samma material som sexlakanet för att även skydda ens kuddar.

Är inte sexlakanet nog? Rinner vätskan fortfarande ut där den inte ska? Då kan det vara god tid att kika närmare på en pool med upphöjda kanter. Det är här inte tal om en vanlig djup pool, utan en platt variant med upphöjda kanter på sidorna som ser till så att alla vätskorna alltid stannar inom poolen. På så sätt kan man leka alla sina erotiska BDSM-lekar tillsammans med en sexpiska eller ridpiskor utan att man behöver oroa sig för att det ska bli för vått. Svårare än så är det inte.

Med all ovan information i åtanke kan man garanterat vända sig till i princip vilken sexbutik som helst för att hitta heta BDSM-redskap, och visst finns det en hel uppsjö av sexpiskor och ridpiskor att välja mellan. Ta en titt redan idag och hitta en variant som blir rätt för en!

Källa: Loverevenue.com