Bästa strap on dildo

Sex är för de allra flesta av oss något intimt och kärleksfullt. Det allra viktigaste är att båda får njuta så mycket av det som möjligt. Men vad kan man egentligen göra för att hjälpa varandra till mer njutning? Ibland kan det kännas i stort sett omöjligt att komma fram till en bra lösning. Det kan vara svårt att klura ut vad man kan hitta på för att göra sexet bättre för båda. Det finns en hel del saker man kan göra eller tänka på för att göra en skillnad. Det kan vara allt ifrån att testa på en strap on dildo till att bara prata om vad ni tycker om.

Här är några saker som verkligen kan vara värda att tänka på om man vill öka både sin egen och sin partners njutning under sex. Förhoppningsvis kommer något ut av det att hjälpa dig och din partner till ett mer givande och skönare sexliv.

Tänk på förspelet och prova en strap on dildo

Bra sex börjar I stort sett alltid med ett riktigt bra förspel. Förspelet är faktiskt enormt viktigt om man vill kunna få så mycket njutning som möjligt. Om man bara hoppar rakt in i samlaget, finns risken att sexet inte alls blir lika bra som det kunde ha varit med ett bra förspel. Förspelet ska heller inte vara allt för kort eller för långt. Det gäller att hitta en fin balans som passar båda parter bra. Först då kan man uppnå riktigt bra sex.

Ett bra förspel innebär för de allra flesta mycket ömhet och beröring. Vilka sköna punkter har du och din partner? Tänk på dessa punkter och använd er av dem för att ni båda ska få extra njutning vid förspelet. Tänk på varje rörelse och visa att ni verkligen älskar varandra. Visa varandra att ni vill ha varandra.

Under förspelet kan ni även bestämma er för vilka sexleksaker ni vill använda. Alla använder såklart inte sexleksaker, men om man gör det så är det bra att välja ut dem under förspelet. I dag kanske ni helst vill prova på en strap on dildo? Eller vill ni prova en helt ny sexleksak? Det bestämmer ni själva.

Avsluta inte för snabbt

Det är viktigt med ett bra förspel, men det är även enormt viktigt med ett bra avslut. Man ska inte avsluta sexet allt för snabbt. Avsluta gärna med lite mer beröring. Det är viktigt att visa varandra uppskattning. Om man bara lägger sig för att sova direkt efter sexakten, kan det ofta kännas lite konstigt. Det kan kännas som om det saknas något. Vissa känner att ett abrupt slut betyder att något inte var bra. Det kan leda till många negativa tankar. Så låt inte sexet ta slut allt för snabbt efter samlaget. Ge din partner lite extra ömhet efteråt, så kommer sexet att kännas mycket mer fulländat och tillfredställande. En del tror att det ska ta slut direkt efter samlaget, men så är det inte alls.

Alla behöver såklart inte ett längre avslut på sin sexakt, men många kan få något ut av det. Det är helt enkelt något som man får försöka komma överens om med sin partner. Avslutet kan alltid vara värt att prata om. Har du aldrig tagit upp det med din partner? Gör det. Det kan ju faktiskt hända att ni kan få mer njutning av det.

Vad tycker din partner om en strap on dildo

Vad föredrar din partner? Finns det något som verkligen får igång dig och din lust? Din partner kanske älskar att leka lite med en skön strap on dildo, medan du kanske föredrar en härlig vibrator? Utforska varandras smaker för att hitta det som får ert sex att bli bättre. Prata gärna med varandra om vad ni båda gillar och tycker är skönt. Vad är det som är mindre effektivt? Det är också viktigt att veta. Ju mer ni vet om varandra, desto lättare blir det att göra rätt. De som inte vet något om sin partner gör oftare fel. Det vill man ju helst undvika så långt det går. Våga diskutera ert sex med varandra för att ni båda ska kunna få mer njutning tillsammans.

Strap on dildo hjälper mycket

En del par undviker sexleksaker helt, då de tycker att det är lite tabu. Vissa undviker dem då de tror att det är svårt eller dyrt att få tag på sexleksaker. Allt för många väljer bort sexleksaker. Sexleksaker kan faktiskt hjälpa de allra flesta till bättre sex. Man ska bara våga ta det första steget ut i världen av sexleksaker. När man väl har gjort det kommer man att inse hur bra sexleksaker verkligen är. Man behöver inte börja med en strap on dildo om man inte känner sig bekväm med just det. Istället för en strap-on, kan man istället välja något annat som till exempel en vibrator. Man behöver inte gå efter det vildaste först. Välj en sexleksak som ni båda känner att ni skulle vilja testa.

Alla typer av sexleksaker har olika uppgifter och är bra på olika saker. En vanlig dildo är perfekt för penetrering och kan användas av en eller flera personer. Man kan antingen använda den på sig själv eller på någon annan för att kunna hjälpa denne till extra njutning. En strap on dildo skiljer sig en del från en vanlig dildo. En strap-on är en typ av dildo som man knyter fast på sin kropp. Strap-ons är oftast använda av kvinnor eller av andra personer som inte har en penis. Med en strap on dildo kan vem som helst ha sex som om de hade en penis.

Det finns verkligen många olika typer av sexleksaker att välja mellan. Om man inte vet vilken man ska köpa, kan man först försöka tänka ut vad det är man behöver. I en del fall kanske det räcker med en enkel liten vibrator. I andra fall kanske man behöver något lite mer avancerat än så.

Strap on dildo – Finns något för alla

När det kommer till just sexleksaker och sexhjälpmedel finns det alltid något för alla smaker. Oavsett om du är en person som verkligen älskar en bra strap on dildo eller om du hellre använder en vanlig dildo, finns det alltid något för dig och din partner. Våga ge er ut och leta efter några sköna strap-ons, vibratorer eller sexgungor. Även om ni inte är säkra på vad ni tycker om, kan det ändå vara värt att prova på lite olika sexleksaker. När ni hittar något som ni tycker om, kan ni prova fler av samma typ av sexleksak.

Är ni kanske nyfikna på en sexleksak som ni aldrig har testat tidigare? Ta då chansen och testa den. Om man kan variera sina sexleksaker blir sexlivet ofta mycket mer spännande och roligare. Man kan alltså med fördel införskaffa en större samling av sexleksaker och andra hjälpmedel. Ju mer variation man kan få in i sitt sexliv desto bättre. Självklart kommer inte alla saker att passa alla, men det är helt klart möjligt att hitta flera olika saker som fungerar.

Våga testa något nytt och en strap on dildo

Att vidga vyerna är alltid bra. När man hela tiden testar nya saker, blir sexet mycket mer spännande och varierat. Kör inte med samma gamla sextraditioner som ni alltid har gjort bara för att det är enkelt. Våga testa något nytt ibland. Det behöver inte hända något nytt varje gång. Men försök att prova nya saker ibland för att variera sexet lite. Utan variation och nya saker kan sexlivet bli ganska dött och trist. Tyvärr är det ofta så. Det är allt för lätt att fastna i sina enformiga gamla vanor. Det är ju enklast att bara köra på med det som man känner sig mest trygg med. Försök att inte fastna i dessa vanor, utan testa nya saker tillsammans. Våga göra nya upptäckter, så kommer ni att få ett rikt och härligt sexliv.
Har ni ofta svårt att bestämma er för vad ni vill testa härnäst? Om man har beslutsångest kan man skaffa sig ett sexspel med utmaningar. Dessa utmaningar kan verkligen hjälpa er med att komma igång med något nytt. Det finns både tärningsspel och kortspel med sexutmaningar. Man rullar helt enkelt en tärning eller drar ett kort ur en kortlek för att se vad det är ni ska testa härnäst. Några exempel på utmaningar kan vara ”Kör 69:an” eller ”Använd en strap on dildo på din partner.” På så vis kan man spara en massa tid. Med hjälp av ett av dessa spel blir det mycket lättare att komma igång snabbt. Man slösar inte lika mycket tid på att bestämma sig. Det är verkligen en smart lösning.

Glöm inte att nej också är ett svar

Man ska alltid lyssna på ett nej, oavsett hu mycket lust man har till en specifik sak. Om din partner inte vill något, ska du alltid lyssna på det hen har att säga. Ingen är skyldig att gå med på något. Om du känner dig osäker på något under sex har även du rätt att säga nej till det. Ingen har rätt att tvinga någon till något som de egentligen inte vill. Kom ihåg det. Det är bra att prova på nya saker, men det är aldrig bra att försöka tvinga på någon något. Det leder aldrig till något positivt.

Om din partner inte känner för att använda en strap on dildo, prova då något annat istället. Om du inte vill köra en specifik position för att den kanske kan skada dig, säg då nej. Det har ni båda rätt till att göra. Om ni båda kan leva med ett nej, är det riktigt bra. Om inte så är nog inte ert sex det största problemet i ert förhållande. Visa hänsyn och ge varandra den kärlek och omsorg ni båda förtjänar.

Försök att komma varandra närmare

För att sexlivet ska kunna bli riktigt bra och givande, behöver man först känna varandra bra. Om man inte har en bra grund i sitt förhållande, kan det bli svårt att förbättra sitt sexliv. Lär känna varandra ordentligt innan ni försöker att förbättra ert sexliv. När man känner varandra bättre kan man även känna sig mer trygg ihop. Man kan lita på varandra mer. Om man känner sig trygg med sin partner blir det mycket lättare att få till bra sex. Det säger sig självt.

Om du och din partner inte har känt varandra speciellt länge är det bäst att fokusera på att lära känna varandra ordentligt först och främst. När ni sedan har en bra grund i er relation, kan ni börja att kika närmare på hur ni kan förbättra ert sexliv ihop. Om ni inte har känt varandra länge så har ni ju inte hunnit lära er varandras styrkor och svagheter ännu. Lär er dessa först, så kan ni ta det andra senare. Man ska inte skynda sig för mycket när det kommer till relationer och sexlivet. Ta det bara lugnt och låt det komma i sin takt.

Testa rollspel tillsammans mitt en strap on dildo

Rollspel är kanske inte allas go-to när det kommer till sex, men det kan faktiskt hjälpa till med att släppa på vissa spänningar. När man spelar någon annan, kan det vara lättare att släppa sina egna rädslor eller osäkerheter. Man lever sig in i någon annans roll. Det är en av fördelarna med att rollspela under sex. Om man inte har provat på det tidigare, kan det verkligen vara bra att göra det. När man börjar rollspela för allra första gången kan det kännas lite stelt. Det kan till och med kännas lite pinsamt, speciellt om man aldrig riktigt har spelat en roll tidigare. Att spela någon annan kan faktiskt vara givande på flera sätt. Det kan även ha positiva effekter på andra delar av ditt liv också. När man rollspelar kan få det lättare att förstå andras tankar. Man lär sig liksom att tänka lite utanför sin egen box.

Rollspelet kan sedan kompletteras med till exempel en strap on dildo eller en sexpiska, lite beroende på vad det är för en roll man spelar. Rollspel kan faktiskt vara riktigt kul om man bara ger det lite tid. Våga testa rollspel någon gång. Vem vet? Kanske kommer du och din partner att älska det?