Bästa mjuk dildo

Är du en kvinna som känner att du vill ha lite mer spänning när det kommer till sex? Då är du absolut inte ensam. Många kvinnor ute i världen känner att deras sexliv är allt för tråkiga och enformiga. Många skäms över att prata om problemen med sina partners eller med sina vänner. Gör inte det. Det finns många sätt du kan förbättra ditt sex på. Du som kvinna kan själv förbättra ditt sexliv med hjälp av ett gäng enkla men effektiva tips.

Mjkuk dildo och andra hjälpmedel

Att använda lite olika sexleksaker och andra liknande hjälpmedel är ett riktigt bra sätt att variera sitt sex på. De allra flesta par använder aldrig sexleksaker ihop, då de flesta inte känner sig trygga med det. Men alla borde ge det en chans. Att hjälpa varandra till mer njutning är så mycket enklare med en bra mjuk dildo eller en vibrator. Man ska inte gå miste om de sköna stunderna man skulle kunna ha tillsammans. Om ni aldrig har använt sexleksaker ihop, bör ni verkligen testa det någon gång. Det kan ge er båda mycket mer njutning under sex.

Sexleksaker passar ännu bättre för dig som är singel. Som singel kan det vara svårt att få den njutning och det sex man behöver. Med några härliga sexleksaker kan även du som singel uppnå maximal njutning. Singlar har ju också rätt att få njuta ordentligt.

Några exempel på vad du kan hitta

Som sagt så är djungeln av sexleksaker enormt stor. Det finns många olika typer av sexleksaker.

När det kommer till penetration är dildos av olika former att föredra. Dildos är även en av de allra mest kända och använda sexleksakerna. Man kan hitta dildos i alla möjliga former och storlekar. Andra penetrerande sexleksaker är bland annat analpluggar och analpärlor. Som namnet berättar är de bäst lämpade för anal penetration.

Vibratorer är bra på att stimulera erogena punkter på kroppen. De används främst av kvinnor, men de kan även hjälpa män på många sätt. Vibratorer kan också fås i en mängd olika varianter.

Alla sexleksaker fungerar inte likadant. En mjuk dildo kan göra saker som en hård dildo inte kan. Det är även stor skillnad på en analplugg och analpärlor.

Välj bland många olika typer och modeller

Det är lätt att hitta en sexleksak som man själv tycker om. Det finns ju så otroligt många olika typer och modeller att välja mellan. Att ha många valmöjligheter är ju aldrig fel. Det enda negativa med det är att det kan bli svårt att faktiskt välja ut det man vill ha. För att lättare hitta det man vill ha och behöver, ska man först räkna ut vad man tycker om när det kommer till sex. Vilken typ av stimulans är skönast för dig? Är beröring det allra viktigaste, eller är det penetrationen som är viktigast? Vad för en typ av penetrering föredrar du? Föredrar du en analplugg över en normal mjuk dildo? När du väl har tänkt ut vad du tycker om, kan du lätt finna en sexleksak som kan hjälpa dig med det du vill.

Ju fler leksaker man har, desto mer kan man variera sitt sexliv. Man kan alltså med fördel skaffa sig några extra sexleksaker. Om du älskar en bra och rörlig dildo, kan du skaffa några olika av just den typen. Då har du alltid något som fungerar, men du kan också variera dig lite mer.

Dildos med en mjuk yta och en flexibel design: Känns extra realistisk

En del sexleksaker är anpassade och tillverkade för att de ska delas av flera personer under sex. Dessa typer passar perfekt för dig som har en partner. Alla känner sig såklart inte bekväma med dessa, men om man vågar testa dem så är det verkligen värt det.

En delad sexleksak behöver inte vara en mjuk dildo eller en knottrig dildo. Det kan vara saker som till exempel en sexgunga, en piska eller ett par handbojor. Det finns mycket roligt som man kan dela med varandra. Dubbelsidiga dildos är också ett bra exempel på en sexleksak som man kan dela med en annan person.

När man delar en sexleksak med någon annan blir det bara så mycket bättre. Att dela saker tillsammans är ett bra sätt att lära känna varandra bättre och stärka banden i relationen. Ju fler som får glädje ut av en sak desto bättre. Det känns bara bättre att köpa en sexleksak som man kan dela med andra. Det känns mycket mer värt än att bara köpa en åt sig själv. Självklart ska man även få ha sina alldeles egna sexleksaker också, men det är alltid trevligt att ha något man kan dela med andra. Så tänk inte enbart på dig själv och din egen njutning när du köper sexleksaker. Skaffa något du kan dela med andra också.

Ta tid på dig när du letar

Kom ihåg att ta god tid på dig när du letar efter dina sexleksaker. Då ökar dina chanser till att du hittar en sexleksak som du faktiskt tycker om. När du får tag i något som du tycker om, kommer du att vilja använda den mer. Om du inte tycker om att använda dina sexleksaker kommer de bara att ligga och samla damm i en låda eller en byrå. Det vill du ju såklart inte när du har betalat för dem. Så ge det lite extra tid. Jämför många sexleksaker med varandra och välj ut de tre som du tycker låter bäst utifrån deras beskrivningar. Om du till exempel letar efter en mjuk dildo, bör du hitta flera olika modeller som du kan jämföra. Välj sedan en eller flera av dessa och köp dem. Det är ett bra tips man kan följa när man letar efter något nytt.

Få dina naturtrogen dildo direkt hem till dörren

Du behöver inte gå till en fysisk butik för att få tag i en sexgunga eller en mjuk vibrator. Du kan beställa allt du vill ha online istället. Det finns många fördelar med att handla sexleksaker online. Den första är att det går snabbt och är riktigt enkelt. En sexleksaksbutik fungerar precis som vilken annan typ av nätbutik som helst. Det är verkligen precis lika enkelt som att handla i en av dem.

En annan fördel, som nog är den allra bästa fördelen, är att du kan vara anonym. Ingen kan se vad det är du har köpt. Bara du vet vad ditt paket innehåller. När du beställt dina sexleksaker, kommer de i en diskret kartong. Det står inget om innehållet på kartongen, så varken brevbäraren eller grannen kan räkna ut vad det är. Ingen kan se att du precis har införskaffat en mjuk dildo eller en sexpiska. Därför köper de allra flesta sina sexleksaker och andra hjälpmedel över nätet. Man slipper helt enkelt att skämmas för sitt köp.

Vad kostar en mjuk dildo?

Precis som med allt annat kan priserna på sexleksaker skilja sig ganska mycket. Man kan hitta allt från riktigt billiga sexleksaker till riktigt lyxiga modeller. De som är lite dyrare behöver inte vara bättre än de som kostar mindre. En billig mjuk dildo kan vara minst lika bra som en mycket dyrare modell av ett helt annat märke. Du bestämmer själv vad du har lust att betala för dina sexleksaker. Att köpa en billig är ju oftast bättre än att stå helt utan sexleksak.

Sex på distans

Om man inte träffar sin partner så ofta, kan sexlivet bli ganska dött och trist. Men det finns lösningar på det problemet. Du som kvinna kan till exempel chatta med din partner medan du använder en mjuk dildo (bäst dildo). Ni kan alltså ha sex på distans. Man kan såklart inte få med beröring på samma sätt, men det gör det lättare för er båda att njuta mer. Det är helt klart bättre än att ha sex helt själv.

Om man vill kan man även använda sig av en röstchatt eller till exempel Skype. Då kan man även passa på att använda en kamera. Det visuella kan också hjälpa er att uppnå mer njutning under sex, speciellt på distans.

Läs heta böcker

Det finns mycket het läsning där ute. Att läsa för att öka sin lust är något som är väldigt underskattat. Dock är kvinnor ofta bättre än män på just detta. Vad det beror på kan man diskutera. Kanske är det för att kvinnor kan fantisera ihop bilder lättare? Det är det ingen som riktigt har ett svar på. Oavsett så är det som sagt ett bra sätt för dig som kvinna att få lite extra hetta i ditt sexliv. Ett exempel på en lite hetare bokserie är Fifty Shades, skriven av E. L. James. Böcker som dessa kan vara riktigt bra för dig som vill kunna fantisera lite extra. Läs gärna en liknande bok medan du använder en vibrator eller en mjuk dildo.

Om man tycker om att skriva själv, kan man prova att skriva sina egna heta historier. Man behöver absolut inte skriva en hel bok. Man kan prova att skriva ett par sidor. Alla kvinnor har sina egna fantasier. Om man kan få ner dessa på papper, kan man använda dem för att få några extra sköna stunder lite då och då.

Diskutera med din partner om honnam mjuk dildo

För att du och din partner ska få de allra skönaste stunderna tillsammans, behöver ni diskutera ert sexliv lite då och då. Nu tycker du säkert at det låter ganska jobbigt och pinsamt, men det behöver det inte vara. En diskussion behöver inte enbart handla om negativa saker. Det kan även handla om det ni gör bra ihop. Det kan vara en stund där ni berömmer varandra för vad ni är bra på. Självklart är det bra att ta upp det negativa också, men gör det inte till en exklusivt negativ diskussion. Det kan bli deppigt. Det är inte det ni vill uppnå. Våga att sitta ner och prata om ert sexliv tillsammans.

Utforska din egen kropp och en mjuk dildo

Känner du till alla dina sköna och erogena punkter? Att lära känna sig själv och sina punkter är något som kan göra riktigt stor skillnad i sexlivet. Det är bra för dig som är singel, men det är även bra för dig som har en partner. Våga utforska din egen kropp för att ta reda på vart dina skönaste punkter sitter. Det kan underlätta både för dig själv, men även för din partner.

Hur gör man då? Man kan enkelt hitta sina punkter genom beröring. Man kan även använda sig av sin bästa sexleksak. Använd till exempel en rabbit vibrator eller en mjuk dildo för att utforska dina lite mer intima zoner. Har man tur kan man upptäcka en ny skön punkt.

Sex är mer än bara samlag mit en mjuk dildo

Vissa anser att sex är lika med samlag och penetration, men så är det faktiskt inte. Sex är verkligen mycket mer än bara själva samlaget. Det består av fler delar än så. En av de allra viktigaste delarna är förspelet. Det är här man bygger upp spänningen. Det är här all den viktiga beröringen sker. Det är förspelet som avgör hur bra sexet blir i slutändan. Om man inte kommer igång ordentligt innan samlaget, kan sexet kännas lite tråkigt. Därför bör man fokusera på att få till ett bra förspel. Då kommer resten att falla på plats lite av sig självt.

Om du och din partner brukar ha ganska korta förspel, ska ni testa att göra dem lite längre. Ni har ju inget att förlora på det. Tvärtom. Det kan bara bli bra. Man ska inte vara för otålig. Ge det den tid det tar.

Glöm inte att prova nya saker

Man ska inte glömma att prova på nya saker ibland. Utan någon som helst variation i sexlivet kan det blir riktigt färglöst och trist. Att man lätt fastnar i sina vanor är dock helt förståeligt. Varför riskera att prova något nytt när man bara kan köra vidare med sina gamla vanor? Så tänker många i alla fall. Många tror att det bara innebär risker, så därför vågar de inte riktigt att ta steget utanför boxen. Är du en av dessa personer? Ge det då åtminstone en ärlig chans. I de allra flesta fall leder nya saker till något positivt och givande. Man kan lära sig mycket av att prova på nya saker. Sex är verkligen inte ett undantag.