Bästa penisförstorarna

Det är vanligare än man kanske tror att vilja förstora sin penis, och anledningarna varför brukar ha att göra med prestation i sovrummet. Det kan vara trevligt att bjuda sin partner på en ny upplevelse med ett större och fylliga paket, och det är här som penisförstorare kommer in i bilden. Fortsätt läsa nedan för att ta reda på mer om bland annat penisförstorare, penis sleeves och penispumpar – helt enkelt ett flertal produkter och metoder som kan hjälpa en att förstora sin penis under en viss tid. Både en själv och ens partner kommer sannerligen att uppskatta det.

Skäl till att satsa på en penisförstorare

Såsom vi tidigare nämnde finns det ett flertal anledningar till varför man tar beslutet att satsa på en penisförstorare, och de är alla lika förståeliga. I många fall anser folk fortfarande att större är bättre, och visst kan det vara härligt för båda parter att man har ett stort paket att bjuda på i sovrummet. Prestationsförmågan kan skjuta i höjden då man känner sig mer självsäker, så en fysisk förstoring kan resultera i att man känner sig bättre mentalt, vilket i sin tur leder till att man får en trevligare stund tillsammans med sin partner.

Det finns ett flertal olika sorters penisförstorare (och vi ska tala om varianterna nedan) men i vanliga fall bär man penisförstoraren varje dag under en längre tid för att lite i taget se till så att ens penis blir större. Detta är sannerligen inte det enklaste i världen och kommer heller inte att vara helt fritt från smärta, men det har bevisats många gånger om att penisförstorare faktiskt fungerar.

Välj butik noga

När man väljer ut den bästa möjliga penisförstoraren för ens individuella behov är det alltid av yttersta vikt att man väljer en sexbutik som går att lita på. Penisförstorare dras nytta av på ett mycket intimt område, och just därför kan mycket gå fel om man väljer en söndrig leksak från en osäker återförsäljare som sysslar med bedrägeri. Lyckligtvis nog finns det många seriösa webbutiker som erbjuder högkvalitativa penisförstorare som har gått igenom strikta kontroller innan de läggs till i butiken. Titta gärna på några populära varianter inom världen av sexleksaker såsom butiken Sinful, Vuxen eller Mshop.

Ett ytterligare val som man behöver ta är gällande huruvida man vill satsa på en butik på nätet eller en landbaserad butik för att inhandla sin penisförstorare. Man ska dock här tänka på att de positiva aspekterna av att handla online är mycket stora med några exempel såsom:

  • Man slipper att ge sig ut och köra långa vägar för att komma till en sexbutik.
  • Paketen som ens penisförstorare levereras i är utomordentligt diskreta.
  • Pengarna kommer att dras från ens konto under ett diskret namn.
  • Köpen är mer anonyma då omvärlden inte kan se att man befinner sig i butiken.
  • Sortimentet av penisförstorare är nästan alltid större i sexbutiker online.
  • Man kan hitta precis det man vill omedelbart tack vare sökfältet.
  • Man kan läsa utförligt om produkterna och se vad tidigare köpare har tyckt.
  • Man kan få hjälpsamma rekommendationer kring ytterligare tillbehör att köpa.
  • …och mycket mer därtill.

Mer om penis sleeves

När vi nu har fastställt hur en penisförstorare i vanliga fall fungerar samt vart man ska vända sig för att få tag på den här apparaten så är det dags att börja tala om olika penisförstorare. En variant som är ganska skonsam jämfört med ordinära penisförstorare är de så kallade penis sleeves. Dessa kan beskrivas som en hylsa som fästs över ens egen penis vid samlag. Resultatet blir att man får en längre och tjockare penis vid användning. Detta ser dessutom till så att ens erektion håller längre och blir hårdare. En penis sleeve blir den rätta lösningen för de som inte vill ta del av den svårare processen av att använda en penisförstorare och istället bara vill trä på en penis sleeve när det är dags för heta lekar i sovrummet tillsammans med ens käraste.

Penis sleeves kommer i många olika former, färger och storlekar. Om man vill ge sin partner det där lite extra kan man satsa på en penis sleeve som är räfflad eller har ett annat sorts mönster på utsidan. Detta kommer att lägga till en extra dimension till njutningen som kommer att uppskattas av båda. Med ett större paket kan man dessutom såsom tidigare nämnt få ett bättre självförtroende, vilket i sin tur leder till att man presterar bättre.

Det finns dock inte bara penis sleeves som används under samlag för att göra sin erigerade penis större, utan det finns därtill penis sleeves som kan användas dagligen. Kanske vill man att bulan i byxorna ska se lite större ut, och då kan man satsa på en slak penis sleeve som kan förbättra ens självbild på en daglig basis.

De olika penis sleeve materialen

Då har vi informerat om vilken typ av penisförstorare en penis sleeve är, men hur kan dessa egentligen se ut? Vissa penis sleeves kommer i ett mycket realistiskt utseende för att likna den äkta varan så mycket som möjligt. Med andra ord kan man räkna med en penisförstorare som har en naturtrogen hudfärg, ett markerat ollon, synliga ådror och ibland handmålade detaljer för att det ska se ut som en riktig penis till en så stor grad som möjligt.

Det är dock naturligtvis inte alla som föredrar en realistisk penis sleeve, utan hellre vill ha en penisförstorare som är genomskinlig. På så sätt görs ens paket större vid samlag, men man kan ändå se ens riktiga penis igenom penisförstoraren. Andra varianter kan exempelvis vara helt släta penis sleeves för de som vill att hylsan ska kunna föras in lätt och bekvämligt – och om man vill ta njutningen till en helt ny nivå kan man inhandla ett set med flera olika penis sleeves som alla har olika mönster. Varför inte därför testa sig fram med sin partner för att se vad man båda gillar som mest!

Mer om penisförstorare

Om man vill ta det där extra steget för att verkligen förstora sin penis så är det just penisförstorare som man behöver satsa på. Penis sleeves kan se till så att ens penis verkar vara större under samlag, men just en penisförstorare än en apparat som permanent gör ens penis större. Förutom storleken kan man dessutom dra nytta av en penisförstorare för att göra sig av med krokigheter och andra problem som man vill rätta till. Hur fungerar då detta? Jo, man använder sig av en apparat under en daglig basis som i princip drar i ens organ lite i taget. När denne apparat har använts under en längre tid kommer man att börja se resultat.

Det är dock bra att ha i åtanke hur det varken är lätt eller smärtfritt att dra nytta av en penisförstorare. Faktum är att det kan göra ganska ont och ta en relativt lång tid innan man kommer att se några resultat, så det är väl värt att verkligen tänka igenom sitt val innan man vänder sig till en penisförstorare. Förutom att processen kan ta ett tag så är utrustningen dessutom inte jättebillig. Tvärtom kan det kosta minst en tusenlapp samt ibland hela vägen upp till 2 000 kr för ett kit. Vad kitet innehåller beror på hur mycket man är villig att spendera, men om vi tar ett exempel-kit på 1 500 kr så ingår här en penisförstorare, linjal, fyra gummiremmar, gasbinda, skyddspåse, skyddsstoppning samt en förvaringspåse för resor.

Hur penisförstoraren arbetar

När man väl har beställt sitt föredragna kit och fått hem detta så träs penisförstoraren på ens penis, och därefter sträcks skaftet ut för att bli större både på bredden och längden. Efter upprepad användning framkallas celldelning där cellerna i vävnaden börjar dela på sig. Ny vävnad skapas, och på så sätt blir ens penis större. Såsom tidigare nämnt behöver man använda penisförstoraren under en ganska lång tid, och det är sannerligen inte bekvämt att bära apparaten. Om man dock verkligen är säker på att man vill göra sin penis permanent större så är detta en process som man behöver gå igenom.

Mer om penispumpar

Nu har vi nått den sista typen av penisförstorare: penispumpen. Denne pump sätts över ens penis där ett vakuum sedan skapas för att få en hårdare och större erektion. Detta blir perfekt både vid onani på egen hand samt när man vill krydda till det i sovrummet tillsammans med ens partner. Det enda man behöver göra är att placera sin penis inuti penispumpen och sedan trycka på handtaget. Detta är ingen permanent förstoring såsom med en penisförstorare, men det är en mycket omtyckt leksak under lite kortare stunder såsom förspel med partnern eller samlag.

Varför skulle man då vilja satsa på en penisförstorare såsom en penispump? Jo, många män anser att det hade varit trevligt och säkerligen känts skönare för partnern om deras penis bara hade varit lite längre. Samtidigt får ens självförtroende en boost som i slutändan ser till så att man presterar bättre när det är dags att krydda till lekarna med ens partner. Även för de som har svårt att hålla sin erektion uppe kan en penisförstorare såsom en penispump vara en räddare i nöden. Vi nämnde tidigare att det inte är permanent på samma sätt som en penisförstorare, men samtidigt är det mycket enklare och snabbare att använda en penispump.

Förutom att bara bli större så ser en penispump till så att ens penis även blir känsligare. Med andra ord känns all typ av stimulering ännu bättre än tidigare för en upplevelse som aldrig förr. Trots att det inte är permanent behöver man heller inte oroa sig för att det inte ska finnas nog med tid då effekterna av penispumpen håller i flera timmar. Det finns en lång rad olika penispumpar att välja mellan, så kika gärna igenom olika varianter för att hitta en som verkligen passar.

Tillbehör till sin penisförstorare

Gällande de flesta sexleksaker går det att rekommendera vissa verktyg och tillbehör som är bra att köpa med innan man inhandlar själva sexleksaken, men när det kommer till just penisförstorare blir detta lite svårare. Vilka tillbehör man köper beror nämligen på vilka sorts lekar man tar del av i sovrummet samt vilken typ av penisförstorare som man drar nytta av.

Om man exempelvis väljer att inhandla en penis sleeve så är det av yttersta vikt att man tar på en kondom över den. Man kanske tror att en penis sleeve är skydd nog under samlag, men så är inte fallet. Därtill kan det vara väl värt att satsa på ett vattenbaserat glidmedel för att lättare kunna föra in sin penis och penis sleeve. Visst finns det även silikonbaserade glidmedel, men dessa kan slita ut på silikonprodukter och förstöra kondomer, så det är definitivt ingen rekommendation. Det är helt enkelt bara lättast att använda ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med ens penisförstorare.

Efter användning är det en god idé att vända sin uppmärksamhet mot ett sexleksaksrengöringsmedel. Det kan gå att bara skölja av ens penisförstorare i form av en penis sleeve med tvål och vatten, men om man vill att leksaken verkligen ska bli extra ren så är det ett sexleksaksrengöringsmedel som gäller. Lyckligtvis nog är det i princip alla sexbutiker som bjuder på den här typen av rengöringsmedel, så det kommer inte att bli svårt att hitta.

Penisförstorare med kit

När det kommer till just penisförstorare i form av en penispump eller en ordinär penisförstorare så finns det inte precis en större mängd tillbehör som man behöver leta efter. Den penisförstoraren som man inhandlar kommer vanligtvis att komma med precis alla de tillbehören som man behöver för att använda förstoraren. Om det är ytterligare tillbehör som man kan vara i behov av så kommer man att finna dessa under just kategorin ”penisförstorare” i ens föredragna sexbutik, så man ska aldrig vara rädd för att man har missat någonting. Det gäller bara att kika igenom sortimentet av penisförstorare för att redan idag hitta en variant som man föredrar!