Bästa Womanizer vibrator

Klitorisstimulatorer blir allt vanligare att använda om man är en kvinna som är på jakt efter utomordentlig njutning, och det finns ingen leksak som har skjutit i popularitet på samma sätt som lufttrycksvibratorn. Nedan ska vi tala mer om hur lufttrycksvibratorer fungerar, vad som har gjort dem så populära samt tala mer om Womanizer: ett märke som riktar in sig på just lufttrycksvibratorer. Ta dessutom reda på var man kan köpa sin perfekta vibratorer, vad man bör ha i hemmet innan man köper sin vibrator och helt enkelt allt annat som man kan vilja veta om lufttrycksvibratorer.

Vad är Womanizer?

Märket Womanizer har tagit fram en lång rad olika lufttrycksvibratorer som har i uppdrag att förse kvinnor med fantastisk njutning i sovrummet antingen på egen hand eller tillsammans med ens partner. Lufttrycksvibratorn använder sig av tryckvågor istället för vanliga vibrationer, och skiljer sig därför ganska mycket från klitorisstimulatorer som släpptes tidigare. Tack vare att Womanizer har satsat på de otroligt populära lufttrycksvibratorerna så har även det här märket väldigt snabbt vunnit folks hjärtan, och inte minst för att det finns så många Womanizer vibratorer att välja mellan.

Lufttrycksvibratorerna från Womanizer kommer i en hel uppsjö av olika färger, former, stilar och storlekar. Vit, rosa, blå, grön, lila, svart samt till och med leopard-färgat. Det är mycket svårt att finna ett märke med en sådan stor variation som hos just märket Womanizer. En variant som man säkerligen inte har sett tidigare är en vibrator som är formad likt ett läppstift för att man diskret ska kunna ha den i handväskan innan och efter användning. Detta är kreativitet som man sällan finner på andra platser än just Womanizer.

Beroende på vilken av Womanizers lufttrycksvibratorer som man väljer mellan kommer de med olika intensitetsnivåer. Om man använder de lite billigare varianterna kanske man kan välja mellan sisådär fyra olika nivåer medan de lite dyrare varianterna kan förse en med hela 12 olika intensitetsnivåer. Med detta i åtanke varierar prisklasserna relativt mycket beroende på vilken Womanizer vibrator man är ute efter, vilket betyder att det blir lätt att välja ens perfekta vibrator utefter ens budget och önskemål. Det finns alltid en lufttrycksvibrator från Womanizer som kommer att passa ens personliga behov. Vissa av deras leksaker har till och med orgasmgaranti, vilket vi ska tala om lite mer på djupet nedan.

Lufttrycksvibratorn som har tagit världen med storm

Vi har tidigare nämnt att Womanizer vibratorer drar nytta av tryckvågor istället för vibrationer, men vad är det som gör just dessa typer av vibratorer så populära? Varför väljer alltfler personer lufttrycksvibratorer istället för ordinära vibratorer? Det lite enklare svaret är att lufttrycksvibratorer är särskilt framtagna för att ge kvinnor den optimala njutningen. En man i Tyskland skapade den första lufttrycksvibratorn då han hade hört talas om det faktumet att relativt få kvinnor kan komma jämfört med män.

Han skapade därför en leksak som skulle omsluta klitoris för att stimulera hela klitoris istället för bara toppen. Då denne sexleksak tillverkades ganska nyligen hade världen större kunskap kring att klitoris är mycket större än man tidigare hade trott, och det var utefter denne kunskap som den tyska uppfinnaren tog fram lufttrycksvibratorn. Hans fru fick sedan testa på lufttrycksvibratorn, ge tips kring vad som behövde förbättras, och det var på detta sätt som lufttrycksvibratorn formades till den ultimata vibratorn som den är idag. Det tog många finjusteringar då leksaken från början var ganska smärtsam, men när lufttrycksvibratorn kom ut på marknaden hade den formats till perfektion.

Womanizer är en av märkena som verkligen förstår sig på hur effektiva lufttrycksvibratorerna är, och därför har de satsat stort på den här typen av vibrator. Det finns till och med vissa sexbutiker som erbjuder orgasmgaranti på sina lufttrycksvibratorer i form av att man får pengarna tillbaka om man inte får orgasm med leksaken inom en viss tid. Det är till en sådan stor grad som sexproffsen tror på lufttrycksvibratorns effektivitet. Om man är på jakt efter en riktigt förträfflig sexleksak bör man därför kika närmare på luftrycksvibratorerna från Womanizer. Det finns många olika varianter att välja mellan, så det är nästintill en garanti att man finner en som passar en likt handen i handsken.

Ytterligare vibratorer

Vi har fastställt att Womanizer lägger sitt fokus på just lufttrycksvibratorer, men det kan vara bra att ha i åtanke hur de nyligen släppte en helt ny modell. Vibratorn i fråga har en vinröd färg och kommer med både ordinära vibrationer samt tryckvågor. Med andra ord har leksaken en ände som stimulerar klitoris med hjälp av tryckvågor samt en annan ände som stimulerar G-punkten med hjälp av vibrationer. Tack vare denne duo-vibrator kommer man att få en förträffligt fulländad upplevelse med njutning som aldrig förr. Använd vattenbaserat glidmedel för att kunna föra in ena änden av vibratorn medan den andra omfamnar klitoris och förser en med tryckvågor som kommer att stimulera hela klitoris.

En stor fördel med den här vibratorn från Womanizer är att den kommer utrustad med 10 vibrationsmönster samt 12 olika nivåer av vibrationer och tryckvågor. Experimentera därför med de olika valmöjligheterna antingen på egen hand eller tillsammans med ens partner för att hitta en perfekt inställning som ger en den där fulländade upplevelsen. Duo-vibratorn från Womanizer är sannerligen en vibrator som ger en valuta för pengarna.

Justera vibrationer och tryckvågor

Vissa vibratorer använder sig av vibrationer medan andra drar nytta av tryckvågor, men det som många vibratorer har gemensamt är att de styrs genom knappar som sitter på leksaken. Det kan vara tal om en ”på” och ”av” knapp, en uppåtriktad pil samt en nedåtriktad pil. Pilarna är det som styr hur intensiva vibrationerna eller tryckvågorna ska vara. Det är på just detta sätt som de flesta Womanizer vibratorerna styrs, men det finns andra sätt som diverse vibratorer drar nytta av.

Ett sätt som en vibrator kan styras på är genom en fjärrkontroll som exempelvis tillåter ens partner att kontrollera vibrationerna på distans medan man själv använder leksaken. Detta blir perfekt vid heta parlekar i sovrummet eller när man vill ta med sig leksaken ut i det offentliga. Ett ytterligare sätt att justera vibrationer på är genom en applikation i mobilen som ofta inte endast tillåter en att välja olika vibrationsmönster, utan att också skapa helt nya. Om det är just en Womanizer vibrator som man är ute efter så kommer dock de flesta att ha tryckvågor som styrs via leksaken. På så sätt behöver man inte hålla reda på en fjärrkontroll utan kan justera mönstren på ett lätt sätt via vibratorn.

Tillbehör till ens Womanizer vibrator

Då har man förberett allt inför att köpa en Womanizer vibrator när det kommer till att kika på olika varianter och att läsa deras beskrivningar – men det finns fortfarande någonting som saknas: tillbehören att ha därhemma. Innan man köper sin perfekta Womanizer vibrator ska man tänka på att det exempelvis kan vara en god idé att inhandla ett sexleksaksrengöringsmedel som kan användas efter dess att man har använt sin vibrator. Det här rengöringsmedlet är såsom namnet antyder framtaget för att på bästa sätt kunna rengöra sexleksaker, och det kommer därför att vara mer effektivt än att endast satsa på tvål och vatten.

Andra saker som kan vara bra att ha i hemmet är batterier (om ens vibrator drivs med just batterier) samt ett vattenbaserat glidmedel. Det finns andra glidmedel att välja mellan såsom en silikonbaserad variant, men den här typen av glidmedel kan skada silikonprodukter, så det är därför starkt rekommenderat att välja ett vattenbaserat glidmedel.

Batteridriven eller inte?

Klitorisstimulatorer, G-punkts vibratorer, trosvibratorer, massagestavar – vilken sorts vibrator man än satsar på så har de en sak gemensamt: de styrs av ström på ett eller annat sätt. Hur man laddar upp ens föredragna vibrator kommer att anges vid produktens beskrivning eller i manualen som kommer med leksaken, så det gäller att man är uppmärksam. När vi nu har detta klart för oss så kanske man undrar vilka olika sätt som en vibrator kan laddas upp på. Just vid tal om Womanizer vibratorer så är det vanligast att dessa laddas upp med hjälp av en strömsladd. Den stora fördelen med detta är att man inte behöver lägga stora mängder pengar på batterier, utan det är bara att koppla in den medföljande sladden.

Ytterligare sätt att ladda upp en vibrator på är via batterier. Det kan då antingen vara tal om batterier som byts ut när de har blivit urladdade eller batterier som är uppladdningsbara. Om det handlar om just ett uppladdningsbart batteri så ingår nästan alltid en sladd för att återigen kunna ladda upp batteriet. Den sista varianten som vi också lite snabbt ska nämna är engångsbatterierna. Om ens vibrator med engångsbatterier blir urladdad får man helt enkelt inhandla en ny vibrator. Det är dock väl värt att veta hur mycket få vibratorer fungerar på det här sättet, och de som gör brukar vara relativt billiga.

Välfungerande i vatten

Även om man kan få många härliga stunder på egen hand eller tillsammans med ens partner i sovrummet så är det en särskilt spännande njutning som man får av att använda en sexleksak i badrummet. Man kan exempelvis tappa upp ett bad, sätta sig ner i badkaret och njuta av sin sexleksak efter en lång och hård dag på jobbet – eller så tar man del av kinky stunder tillsammans med ens partner inne i duschen. Det är bara fantasin som sätter gränserna… samt huruvida sexleksaken är vattentät eller inte.

Lyckligtvis nog är en stor mängd vibratorer vattentäta, och detta gäller inte minst för Womanizer vibratorer. Allt man behöver göra är att läsa leksakens beskrivning för att ta reda på om den är fullkomligt vattentät eller inte. Om det anges att vibratorn klarar av vatten fullkomligt så kan man redan idag börja använda den i duschen eller badkaret. För att ta lekarna till en helt ny nivå kan man till och med inkludera härliga vätskor i lekarna såsom glidmedel, massageoljor, champagne och liknande tillsammans med ens Womanizer. Såsom vi tidigare nämnde är det bara fantasin som kommer att sätta gränserna för vad man kan uppleva när man har en Womanizer vibrator vid ens sida.

Var finns ens drömmars Womanizer?

Att hitta en landbaserad sexbutik är inte det enklaste i världen, och det finns många byar där man inte kommer att finna någon sexbutik överhuvudtaget. Då teknologin utvecklas i rasande fart är detta dock ingenting som man längre behöver oroa sig för tack vare det faktumet att nästintill allting finns tillgängligt på nätet. Alltfler vänder sig till sexbutiker online tack vare att det är så mycket smidigare än att ge sig iväg till en landbaserad butik. Inte slipper man bara den onödiga processen av att ta sig hela vägen till affären, utan man får dessutom tillgång till ett mycket större sortiment online. I fysiska butiker kommer lokalen bara att kunna hålla ett visst antal sexleksaker, men i butiker online kan sortimentet nästintill vara oändligt, och just därför är det fler som vänder sig åt det hållet när de är ute efter en Womanizer.

Som om ovan fördelar inte skulle vara nog blir det även lättare att söka efter ens favoritleksak i en webbutik. Med hjälp av sökfunktionen kan man omedelbart leta upp ”Womanizer vibratorer” eller kika igenom alla de andra kategorierna på sidan. Det är rätt och slätt fantastiskt organiserat. Den sista stora fördelen som är väl värd att nämna när man letar efter en Womanizer i en butik på nätet är hur anonymt det blir att köpa leksaken. Det är ingen som behöver veta att man har beställt en sexleksak då paketeringen och kontoutdragen är mycket diskreta. Man kan därför hålla köpet för sig själv om man skulle föredra detta. Om det är just en Womanize vibrator som man är ute efter är det nästintill en garanti att man finner detta i ens föredragna sexbutik.