Bästa tjock dildo

Den leksaken som de allra flesta kommer att tänka på när man nämner sexleksaker är just dildon, och det är enkelt att förstå varför. Oavsett om man är en nybörjare eller en veteran kan man få stor nytta av en dildo både när man onanerar på egen hand samt när man vill krydda till lekarna tillsammans med ens partner i sovrummet. Tack vare hur populära de här sexleksakerna har blivit så kan man numera hitta dildoar i en överraskande stor mängd färger, former och storlekar, så det är nästintill en garanti att man kan hitta en dildo som passar en likt handen i handsken.

Nedan ska vi tala mer om just tjocka dildoar samt diverse dildotyper i allmänhet. Därtill ska vi tala lite mer om tillbehör som kan vara bra att ha i hemmet innan man inhandlar en tjock dildo samt ytterligare info att ha i åtanke innan köpet – med andra ord allt man kan vilja veta om dildoar!

Fördelar med en tjock dildo

Tjocka dildoar brukar i synnerhet användas av de som tidigare har testat på en mindre variant och nu vill uppgradera sig till en tjockare sexleksak. Med hjälp av en tjock dildo kan man känna sig mer utfylld än en mindre variant och verkligen få den där heta stimulerande njutningen som man förtjänar. Beroende på hur tjock dildon är finns det dessutom ett fantasielement till upplevelsen då det sällan går att hitta en man med ett sådant stort paket.

Oavsett om man vill använda sexleksaken när man onanerar på egen hand eller om man vill använda dildon med ens partner i exempelvis en harness så finns det inga tvivel om att en tjock dildo kommer att kännas utomordentlig. Experimentera gärna med olika storlekar, utseenden, texturer och dylikt för att hitta en passande variant som uppfyller just ens specifika önskemål. Vi nämnde tidigare att det finns en uppsjö av olika tjocka dildos att välja mellan, och detta är sannerligen inte en överdrift. Oberoende av vilken sexwebbutik som man vänder sig till är det inte ovanligt att man stöter på flera hundratals olika dildos, så det är bara att börja kika på de olika varianterna.

Intressanta dildotyper att testa på

Den tjocka dildons textur kan göra stor skillnad när det kommer till vilken sorts stimulering som man får njuta av, och en populär variant bland många brukar vara den realistiska dildon. Här har man lagt stort fokus på att dildon ska likna den äkta varan så mycket som möjligt, och den tjocka dildon kan därför ha ett markerat ollon, synliga ådror samt till och med detaljerade pungkulor. I vissa fall är detaljer handmålade så att den realistiska dildon ska få den där fantastiskt naturtrogna känslan som många uppskattar.

Det är dock inte bara realistiska tjocka dildoar som fångar omvärldens uppmärksamhet. Även släta tjocka dildoar i en lång rad olika färger har blivit en omtyckt variant, och med just släta dildoar kan man vara säker på att sexleksaken glider in extra lätt. Allt man behöver är en klick glidmedel och sedan kan man njuta som aldrig förr.

Om man är ute efter en extra dimension och ett mönster som verkligen ska kännas när leksaken förs in, varför inte kika närmare på en tjock dildo med ett ribbat eller räfflat mönster? Här är det vanligt att dildon är uppbyggd av ett antal kulor som gradvist blir bredare och bredare ju längre ner man kommer. För att enklare komma åt G-punkten för den optimala njutningen är vissa dildoar till och med lätt böjda för att nå dit man verkligen vill att den ska komma åt.

För nybörjarna och veteranerna

När det väl är dags att välja den där perfekta dildon så kommer valet antagligen att bero på ens erfarenhet inom världen av sexleksaker. En veteran som tidigare har testat på en rad dildovarianter kommer antagligen att satsa på en lite mer tjock dildo medan en nybörjare kanske startar med en lite mindre variant. Om man är en nybörjare så ska man dock inte vara rädd för att havet av olika dildoar kommer att bli överväldigande. Det finns nämligen dildoar som är särskilt framtagna för nybörjare så att man på bästa möjliga sätt ska komma in i världen av sexleksaker utan att det blir för mycket. När man sedan har vant sig vid sin nybörjardildo så är det naturligtvis inga problem att uppgradera till en tjock dildo.

Att komma ihåg innan köpet av en dildo

Innan man inhandlar sin första tjocka dildo så finns det vissa aspekter som man ska ha i åtanke, nämligen vilka tillbehör som bör finnas i hemmet. Med tanke på att det är just en tjock dildo som man är på jakt efter så kommer det vanligtvis att krävas ett vattenbaserat glidmedel för att dildon ska kunna föras in på ett bekvämt och härligt sätt. Kom därför ihåg att köpa ett vattenbaserat glidmedel i förväg så att man har det i hemmet innan dildon kommer fram. Det finns andra typer av glidmedel som man kan satsa på, men de har olyckligtvis vissa nackdelar. Det silikonbaserade glidmedlet, till exempel, kan i längden förstöra sexleksaker som är tillverkade av silikon tillsammans med kondomer. Just därför är det alltid säkrast att satsa på ett vattenbaserat glidmedel.

Förutom just glidmedel så kan det vara härligt att satsa på andra sköna vätskor såsom massageoljor, grädde, champagne eller liknande, men detta är självfallet helt valfritt. Någonting som man dock alltid bör ha hemma är ett rengöringsmedel för sexleksaker. Om man tidigare har kikat runt på olika tjocka dildoar eller andra sexleksaker så kommer man säkerligen att ha sett ett sexleksaksrengöringsmedel i rekommendationssektionen av webbutiken. Rengöringsmedlet är särskilt skapat för att på ett perfekt sätt rengöra alla ens sexleksaker, men om man är okej med ett halvdant jobb kan man också välja att bara använda tvål och vatten.

Handsfree upplevelse och harness-användning

En tjock dildo kommer inte alltid att kräva att man använder just händerna, utan en stor mängd dildovarianter kommer med en sugkopp på undersidan. Vad detta resulterar i är en leksak som kan fästas på golvet eller väggen så att man ska kunna dra nytta av sin tjocka dildo fullkomligt handsfree.

Den bredare basen som agerar som en sugkopp kan dessutom användas för att fästa dildon på en harness för heta parlekar tillsammans med någon som man tycker om. Krydda till lekarna i sovrummet genom att bära en tjock dildo i en harness som kan användas på ens partner. Den kan antingen användas av vaginabärare som vill testa på hur det är att vara på topp eller penisbärare som vill testa på hur det är att ha ett tjockare paket att bjuda på. Oavsett vad så kommer båda parter att älska en tjock dildo vid kinky lekar.

Vattentäta dildoar

En stor fördel med att använda tjocka dildoar jämfört med vissa andra sexleksaker är att i princip alla dildoar är vattentäta. Med andra ord kan man ta med sin föredragna dildo in i duschen för heta lekar eller ner i badkaret för att njuta av en avkopplande onanistund på egen hand. Den vattentäta egenskapen ser dessutom till så att man kan dra nytta av en rad olika vätskor när man använder sin tjocka dildo. Vad sägs om ett vattenbaserat glidmedel, champagne, grädde, massageolja eller någonting helt annat. Möjligheterna är nästintill oändliga när man har en sexleksak som helt säkert klarar av vatten.

Sprutande dildoar

Vi nämnde tidigare att det finns realistiska dildoar för de som är ute efter en mer realistisk upplevelse, men om man vill ta detta till nästa nivå så kan man satsa på en sprutande dildo. Tjocka dildoar med en sprutfunktion är en sexleksak som kommer med en pump. Den här pumpen kan man fylla med antingen glidmedel eller en specialtillverkad vätska som på bästa möjliga sätt liknar sädesvätska.

När pumpen väl är fylld fäster man den inuti ens tjocka dildo för att sedan börja använda leksaken antingen på egen hand eller tillsammans med ens partner. När man väl är redo så trycker man på pumpen för att utlösa vätskan. Allt som allt får man en riktigt förträfflig upplevelse om man är ute efter en naturtrogen tjock dildo som levererar alla gånger.

Dildovarianter som man inte får missa

Med dildovarianter i mängder finns det en tjock dildo som passar alla. Förutom ordinära dildoar kan man dock få tag på lite mer annorlunda och intressanta dildoar för de som vill experimentera med en helt ny typ av tjock dildo. Två exempel på detta är den uppblåsbara dildon samt den dubbelpenetrerande dildon. Den förstnämnda är helt enkelt en dildo som kommer med en handpump. När man väl trycker på handpumpen så förstoras den tjocka dildon för att fylla ut en fullkomligt. Handpumpen ser till så att dildon blir förvånansvärt mycket större, med ett exempel där en dildo går från 3,5 cm i diameter till 9,8 cm i diameter efter dess att man trycker på handpumpen. För att göra lekarna med ens tjocka dildo riktigt fräcka och härliga så kan man föra in dildon innan man trycker på pumpen för att känna sexleksaken förstoras inom sig.

Den andra varianten som vi lite snabbt nämnde ovan var den dubbelpenetrerande dildon. Den här härliga sexleksaken kommer med två olika ändar – en som är lite tjockare medan den andra är snäppet tunnare. Vitsen med denne tjocka dildo är att man för in den ena änden vaginalt medan man för in den andra änden analt för stimulerande onanistunder som man aldrig vill ska ta slut. Då dessa dildoar brukar vara relativt böjbara kan de dessutom användas tillsammans med ens partner för heta stunder i sovrummet. Trots sin lite orealistiska form finns det möjlighet att köpa en dubbelpenetrerande dildo i ett naturtroget utseende med synliga ådror och ett markerat ollon på båda ändarna.

Ovan varianter är bara ett fåtal exempel, och det finns många fler dildotyper att satsa på om man så föredrar det. Det finns bland annat dubbeldildoar som kan penetrera två personer samtidigt, det finns leksaker med två penisar i en och samma dildo så att man kan bli penetrerad av två penisar samtidigt och mycket mer därtill. Valmöjligheterna är nästintill oändliga, så det är bara att ta en titt i en föredragen sexbutik för att köpa en passande dildo redan idag.

Var köper man en härlig tjock dildo?

Det finns ett flertal olika sexbutiker som man kan vända sig till när det är dags för att inhandla en tjock dildo till sig själv eller till ens partner, men en fråga som fortfarande kvarstår är huruvida man ska vända sig till en nätbutik eller en landbaserad butik. Vad man än väljer kan det vara bra att ha i åtanke hur det finns en ganska lång rad fördelar med att välja just en nätbutik, och en av dessa positiva aspekter är just anonymitet. Paketet som ens tjocka dildo paketeras i är diskret och när pengar dras från ens konto kommer sexbutiken i vanliga fall att använda ett företagsnamn som inte antyder att det är tal kring en butik där sexleksaker säljs.

Ytterligare positiva aspekter är hur man inte behöver lämna sitt hem för att få en perfekt tjock dildo. Det är bara att ge sig in på datorn och beställa en passande leksak därifrån. Skippa att slösa pengar på bensin och slipp den långa processen av att hitta en landbaserad butik när det finns så många sexbutiker på nätet. Även utbudet online brukar vara större då butiken inte är begränsad av hur stor lokalen är. Så länge lagret är stort nog kan de bjuda på tusentals produkter som man enkelt kikar på genom att söka efter en tjock dildo som passar en helt perfekt. Det finns en lång rad sexbutiker på nätet att välja mellan med sina egna individuella sortiment, så det kommer säkerligen inte att bli svårt att hitta ens drömmars dildo.