Bästa sexspel

Shop andra sexlekaker på Intimleksaker.com

Har både du och din partner tröttnat på ert tråkiga sexliv? Känns det bara allt för grått och trist? Just precis så känns det för allt för många par. Det är viktigt med ett bra sexliv i ett förhållande. Ett bra sexliv ger helt enkelt en mycket starkare relation. Om man känner att det är dags att göra något åt sexlivet, finns det faktiskt en riktigt bra lösning man kan prova. Detta är nämligen att prova lite olika sex spel.

Många har fått stor hjälp av sexspel. Det är också därför de har blivit så populära med åren. De fortsätter bara att stiga i popularitet. Det är inte längre lika tabu att köpa och använda sig av olika sex spel för att förbättra sitt sexliv. Det är absolut inget att skämmas för. Om man tidigare har känn sig osäker på att prova något sex spel ska man absolut ta chansen. Chansen är stor att det kommer att ha en positiv effekt på ert sexliv.

Vad är sex spel?

Sex spel är precis vad det låter som. Det är spel som på lite olika vis relaterar till just sex. Vissa kan ge inspiration och väcka lusten, medan andra kan användas direkt i sängen under akten. De är alla riktigt bra på att få upp hettan och sätta färg på ditt sexliv, oavsett vem du är eller vad du och din partner behöver. Sexspel och vuxenspel är verkligen ett riktigt bra hjälpmedel som kan användas av alla. Det gäller bara att hitta ett spel som passar just dig och din partner. Prova er fram för att hitta er favorit.

Vilka kan ha nytta av sexspel?

I stort sett alla kan få något ut av ett spännande och underhållande sexspel eller vuxenspel. Det finns spel som passar i stort sett alla åldersgrupper. Vissa spel passar bättre till de yngre paren, medan andra kanske lämpar sig bättre till de som är 50-plusare. Vilken typ av vuxenspel som passar bäst beror helt enkelt på vad man klarar av och vad man själv tycker om. Alla har såklart inte samma preferenser när det kommer till sex. Det samma gäller även för prestation. Det gäller att hitta ett spel som fungerar bra för en själv och för sin partner. Det finns garanterat minst ett spel som passar dig och din partners sexliv. Våga testa lite nya saker och vidga era vyer lite.

Många olika typer

Marknaden för just sex spel och vuxenspel är verkligen enormt stor. Detta beror på att efterfrågan också är riktigt stor. Allt fler har insett vad lite sexlekar och sexspel kan göra för sexlivet. På grund av denna efterfrågan, tillverkas det hela tiden nya sex spel för att alla ska kunna få ett spel som passar dem. Det finns allt från enkla tärningsspel till större brädspel. Man kan hitta det mesta, helt enkelt.

Det finns sex spel för alla typer av människor. Vissa riktar sig specifikt mot yngre, medan andra är mer breda när det kommer till målgrupper. Man ska inte känna sig skrämd bara för att man tillhör en viss grupp. Det finns verkligen något för alla, oavsett vem man är eller vad man tycker om. Om man tar sig tid till att utforska världen av sexspel och vuxenspel, kan man öppna många nya dörrar i sitt sexliv.

Enklare spel

Tärningar och kortlekar är riktigt smarta, speciellt om man är ute och reser mycket. Ibland kan det vara trevligt med en privat stund ihop på hotellrummet eller i stugan. Då är tärningsspel eller kortspel verkligen smidiga att ha med sig i sin packning. De tar inte upp speciellt mycket plats i väskan. De väger heller inte speciellt mycket. De är också väldigt diskreta. Det är ju inte alltid man har lust att släpa med sig alla sina sexleksaker eller större sex spel på sin resa, speciellt inte om man delar rum med andra. Då är dessa typer av sexspel verkligen att föredra.

Kortspelen kan se lite olika ut. Vissa kortlekar innehåller simpla kort med bilder på positioner. Med en av dessa lekar kan man snabbt bestämma sig för vilken position man vill prova på. Om man har svårt för att bestämma sig, kan denna typ av kortspel verkligen hjälpa er med att komma igång och få upp hettan. Andra kortspel har utmaningar till dig och din partner. Dessa utmaningar kan variera mycket från kort till kort. Alla par kommer såklart inte att känna sig bekväma med alla utmaningar, men det kan ändå vara ett riktigt bra sätt att testa något nytt på. Det är ett bra spel som kan ge mycket inspiration.

Tärningsspelen liknar ofta en del av kortspelen. Tärningarna kan också ha bilder på olika positioner på sig. Man kan bara låta tärningarna bestämma cad ni ska hitta på härnäst. Det kan bli riktigt spännande för båda parter.

Brädspel

När det kommer till brädspelsliknande sex spel, finns det ett spel som liknar klassikern Monopol eller Monopoly. Detta spel liknar verkligen Monopol på många sätt, men har sin egen heta touch. Spelet kan verkligen hjälpa dig och din partner att utforska nya vatten när det kommer till ert sexliv. Vem vet? Kanske skulle ni kunna upptäcka något nytt och härligt med hjälp av ett sex spel som detta? Det är helt klart värt att testa i alla fall. Detta spel har bland annat vunnit bästa erotiska sällskapsspel.

Ett annat exempel är Late Night Alias. Detta spel kan spelas av upp till fyra spelare. Spelet går ut på att man ska förklara ett ord för de andra spelarna utan att säga själva ordet. De andra spelarna ska sedan klura ut och gissa sig fram till vad det är för ett ord. Det är ett spel som passar bäst till att spela med vänner, men det finns egentligen inga gränser för hur det kan spelas eller användas.

Spel med humor

Om själva sexakten inte ska vara helt i fokus, finns det vuxenspel som passar till exempel möhippor. Sätt Snoppen Rätt-spel och Kasta Ring På Snopp-spel är två exempel på sexrelaterade spel som passar de flesta vuxenfester. Dessa passar som sagt riktigt bra på möhippor eller på tjejkvällen. De gör sig även väldigt bra som roliga presenter eller skämtpresenter till någon som behöver ett gott skratt. Du känner säkert någon i din vänkrets som skulle älska att få ett av dessa spel i present. Du känner säkert även någon som skulle avsky det. I båda fall är det hysteriskt kul att ge bort dessa som presenter. Ofta är de även rätt billiga.

Andra roliga sexrelaterade spel kan till exempel vara Twerk Pong. Twerk Pong fungerar ungefär som de flesta andra Pong-spel, men har sin egna, lite hetare touch. Man fyller en låda med pingisbollar. Lådan knyts sedan fast runt midjan så att lådan hänger över rumpan på deltagaren. Deltagaren som spelar Twerk Pong ska försöka tömma sin låda på pingisbollar innan motståndaren gör det. Man tömmer sin låda på bollar genom att ”twerka” eller skaka rumpa. Den som tömmer sin låda på pingisbollar först vinner.

Ge bort sex spel i present

Känner du någon eller några som kanske behöver lite ny energi när det kommer till deras förhållande? Då kan du hjälpa dem genom att köpa ett av de ovannämnda spelen eller någon annan typ av sex spel som verkar spännande. Att ge bort en sådan gåva visar verkligen att du bryr dig. Det är en typ av present som många sätter stort pris på. Om du har en nära vän, kan detta verkligen vara en riktigt bra present till denne och dennes partner.

man kan även ge bort ett sexspel till sin egen partner. Om du inte vågar prata med din partner om ert sexliv men ändå vill kunna göra en skillnad, kan du bara köpa ett sexspel som en gåva. Din partner kan då se detta som en liten hint och kommer garanterat att vara mer villig till att prova på lite nytt i sängen. Ibland behöver man alltså inte ha långa och tråkiga diskussioner om sitt sexliv. Säg det med ett härligt sexspel istället. Då blir det ofta mycket mer positivt än om man bara pratar om det. Ett sexspel är i stort sett alltid en riktigt positiv upplevelse för båda.

Beställ snabbt, enkelt och diskret

Många vågar inte testa sexspel då de tror att man måste besöka en fysisk butik för att kunna köpa dem. Man behöver inte alls ge sig ut till en fysisk butik. Om man inte känner sig bekväm med att besöka en sexleksaksbutik, kan man istället beställa det man vill ha över nätet. Det är riktigt enkelt och går snabbt. Man får den tid man behöver för att läsa om det man är nyfiken på. Man kan även ta den tid man behöver på att välja ut sina spel. Det är bara några av fördelarna med att beställa sina sex spel online framför att köpa dem i en fysisk butik.

En annan fördel är att det är att det är mer diskret. I stort sett alla butiker som säljer sexleksaker och sexspel skickar sina beställningar i diskreta lådor. Dessa lådor visar inte vad de innehåller eller vart de kommer ifrån, så ingen kommer att kunna se vad det är du har beställt. Då behöver man inte oroa sig för nyfikna grannar eller släktingar.

Var aldrig rädd för att prova något nytt

Det allra viktigaste är att man alltid vågar testa något nytt. Det gäller verkligen när det kommer till sexspel. Om man bara har ett enda sex spel som man alltid använder, kan man snabbt tröttna på det. Därför bör man ofta prova nya saker för att hålla lågan vid liv. Om man alltid varierar sitt sexliv kommer det alltid att kännas spännande och färgrikt. Det är precis det man bör sträva efter i sitt sexliv. Stor variation och spänning. Självklart kan det vara lättare att variera sig för vissa än för andra, men man får helt enkelt göra det man kan för att få variation.

När du ska köpa dina första sexspel, köp då ett par stycken på en gång. Det behöver inte vara dyra spel. Gå efter några av de lite enklare spelen. Då kommer man även fortare igång och kan börja spela i stort sett direkt. När man har provat några av de lite enklare spelen, kan man börja ge sig på de lite mer avancerade spelen. Variera sedan mellan alla dina spel så ska du se att ni kommer att få ett mycket mer färgrikt och spännande sexliv. Det är faktiskt precis så enkelt som det låter. Du behöver bara skaffa några vuxenspel och testa dem. Självklart kommer man att få några favoriter som man spelar oftare än andra, men försök ändå att variera lite och testa nya spel lite då och då. Det kommer ni inte att ångra.

Välj sex spel med höga betyg

Det kan vara smart att gå efter de spel som har högst betyg på nätet. Precis som med mycket annat är det stor skillnad från spel till spel. Vissa kan vara mycket enkla och av lägre kvalitet, medan andra har lite mer arbete bakom sig. Undvik därför de vuxenspel som har dåliga betyg och gå istället efter de bästa. Vissa spel har vunnit utmärkelser och priser då de är så populära och effektiva. Dessa är helt klart värda att kika lite närmare på.

Genom att söka lite på nätet kan man snabbt hitta många olika spel och jämföra dem med varandra. Om du aldrig har köpt ett sex spel tidigare, kan detta vara en riktigt bra idé. Då blir det nämligen lättare för dig och din partner att hitta de spel som passar er bäst. Nästa gång du letar efter sexspel, försök att läsa på lite extra om dem. Då är du alltid säker på att du vet vad du får när du köper ett specifikt spel. Om du har chansen att prata med någon kunnig, kan du även be dem om rekommendationer. Ibland kan man till och med chatta med någon i en onlinebutik för att få hjälp med att välja rätt spel.